Alıntı Originally Posted by leemorgan Yazıyı Oku
Bugun itibari ile anlıyorum ki gerçekten güçlü bir anatrend başlamış bulunmaktadır. 87bin seviyesi defalarca denenirken acımasızca satılan banka ve sanayi hisselerine gelen gayet yavaş ve temkinli alışların bundan sonra gecici olmadığını düşünüyorum. Özellikle izlediğim hisse senetlerinde -arclk, toaso, pgsus, isctr, thyao, ykbnk, kchol, krdmd, aygaz, logo, eregli - korku ve panik satışları bence çok geride kaldı artık, dün dipten mal kaptıranların bugun aynılarını daha yuksekten almaya razı olduklarını hissediyorum. bundan sonra global piyasalara bir satış dalgası gelse de bu bisti etkiler ve düşmesine sebep olursa çok güzel bir alım fırsatı olacak. Yine de bundan sonra bist için böyle bir düzeltme ihtimalini bile çok zayıf buluyorum. Daha çok "selpak bile alsan kazanırsın" tarzı bir boğa piyasasına en fazla altı ay gibi bir zaman kaldı diye düşünüyorum.
Evet malı kitlelere yıkmak için ver coşkuyu yapçaklar. Öyle bi gün iki gün değil. Yeni hesap açanların bile kazanıp konuyu etrafına yayıp alakasız tipleri büyük kitleler halinde borsaya çekene kadar yükseliş... Ne patronların ne devletin ne de yabancıların başka şansı kalmadı.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.