Býst 100 Mart ayý ýcýn 100,600 kesýn stop, asagýsýný beklemýyorum. Mart'ta, Subat'takýnýn daha yuksegý olan aylýk yený býr yesýl bar beklýyorum.
Býst 100 Mart ayý ýcýn 100,600 kesýn stop, asagýsýný beklemýyorum. Mart'ta, Subat'takýnýn daha yuksegý olan aylýk yený býr yesýl bar beklýyorum.
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katýlmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Sn DEVÝR Dolar-TL VE Gram Altýn yorumlarýnýzý da alabilir miyiz?
Serbest piyasaya müdahalenin kýsa vadede (bir-iki ay) baþarýlý olabileceðini ama uzun vadede ters tepeceðini düþünürdük fakat hükümet yetkilileri dolara 7 aydýr müdahale etmesine raðmen en ufak kýpýrdanma olmadý. Hatta 7,28 den buralara kadar düþürmeyi baþardýlar. Teknik bu konuda ne der? Görüþleriniz bizim için deðerli saygýlar...
sn.DEVÝR,
daha önce bist100 3 parçalý bir hareketten bahsetmiþtiniz. þu an sizce neredeyiz? 2. parça yani ocak baþýndan sonuna giden yükseliþin (1. parça) düzeltmesinde miyiz? yoksa 3. parça baþladý mý? hala aþaðýda belirttiðiniz gibi bir hareket olasýlýðý var mý?
dow 26.000 lere geldi ama biz zirveye çok uzaðýz hala...ne ara yaklaþacaðýz 120 lere?
çünkü bir büyük satýþ beklentinizde var öyle hatýrlýyorum...dow 19.000 ler falan demiþtiniz...
ÜYELÝK : KASIM 2006
100700 altýna gelmediði sürece 107500-110500 ihtimal dahilinde...
saatlik grafik...bana göre görüntü bu...100700 den baþlayan 5 li bir itkinin 2.dalgasýndayýz...
![]()
Yer Ýmleri