Süreç devam ediyor. Tarihsel trend desteðinden giderek uzaklaþýyoruz. Dalga sayýmlarý oldukça sarih. Þu an C/3 devam ediyor. Ayý piyasasýnýn Temmuz ayýnda bitmesini bekliyorum. Aþaðýda herhangi bir destek yok. O yüzden ara tepkilerin nerede gerçekleþeceðini kimse bilemez ama ekonomideki kötü gidiþi durdurmak için alýnacak tedbirler birkaç günlük sert yukarý hareketlere neden olabilir. Bunlar da düzeltmelerin bahanesi olur.
Arjantin seviyesine düþeceðimizi sanmýyorum. Ama 3-4 yýl sonra Arjantinden daha beter olacaðýz. Önümüzdeki 1-2 yýl cýlýz bir boða piyasasýna gireceðiz gibi görünüyor.
Elliott Dalga Teorisi etkili bir metod ancak zayýf taraflarý da var. Bunlardan bir tanesi de ekonomiden haberi olmayanlar iþbaþýnda olduðunda ülkelerin savrulacaklarý en çukur noktayý hesaplayamýyor olmasý.
--
Benim hesaplamalarýma göre temmuz ayý sonuna kadar ara yukarý tepkiler olsa dahi
56000 - 58000 arasý bir yere gelmemiz çok olasý
sonrasýnda %25 civarý bir yukarý hareket ve devamýnda %15 bir geri çekilme sonrasý
sanýrým ekim baþýndan itibaren baþlayan ara düzeltmeler ile beraber sýký bir final yükseliþi
1-2 yýl arasý bir sürede 188000-222000 arasý bir final
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
72-73 bin gibi bir dip bekliyorum....
Bende 81 bin altý haftalýk kapanýþta 55-60 bin civarýnda bir nokta bekliyorum. Ytd
Madem atýþ serbest, þöyle olursa böyle olur gibi
Resim elliot deðil ama iþ görür sanýrým
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri