Emeðinize saðlýk sayýn Emirler. Teþekkür ederim.
Emeðinize saðlýk sayýn Emirler. Teþekkür ederim.
Endeksle ilgili dusuncemeriniz nasýl düzeltme beklemek yersiz mi ben biraz kararsýz kaldým patinaj yapýyor muyuz yoksa ayarlarým mi bozuldu bilemedim
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
ben düþüncelerimi grafiklerde evvel zaman içinde anlatmýþým.
O vakitler envel zaman olunca anlaþýlmamýþ olabilir. Þimdi anlaþýlmasý zor deðil , anlatmama gerekte yok hissiyatlaýmdan fýþkýran grafikler konuþuyo.
Ben böyle birþey görmedim, hayret doðrusu, nasýlda çizgilere uyuyo, gerçekten þaþýyorum.
Neden derseniz barýþ pýnarý harekatýnda çizdim o grafikleri ,nasýl bir ortam mevcuttu o vakitler, avrupa ayaða kalkmýþ hepsi silah ambargosu koymuþ anlayýn.
hakketen ben böyle birþey görmedim.
Biraz ego tatmini yapam dedim di. Cahillik iþte.
Sayýn Emirler Grafiklerinize göre 3ün ýýý ü bitti veya az kaldý gibi duruyor galiba buna bir yorumunuz olurmu selamlar.
F5121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estaðfurullah cahillikmi olur.Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu demiþ atalarýmýz.Yeni yýlýnýz kutlu olsun.
Yorum benim iþim deðil, ben arada çiziktiririm. Daha henüz 5 e kadar sayýp, alfebenin de (a-b-c) ilk üçünü öðrenebildim. Ama ne hikmetse yazabiliyorum. Burada açýk verdik.
Þimdi þöyle diyetim, belli tepelere yaklaþýldýðýnda oralardan geri dönüþler görülebilir, ticaret o noktalar da yoðunlaþýr. ayý boða meselesi güreþ tutarlar. ilkinde hep boðalar yukarý (trend var ise) alta gelirler, zira onlarýnda artýk cinsi ayýrt edilemez. ayýmý boðamý diye. Tabi bahane bulunur.
aaa yorum yapmýþ gibi oldum ama bu yorum deðil. genelini konuþuyoruz. bu olay tüm alýþ satýþý olan herþeyde geçerlidir. direnç destek meselesi.
Bu arada bildiðimiz incir çekirdeðini doldurmaz, piyasayý bilsen ne yazar, mesele piyasaya uyacak duygu , sinir, pisikoloji , güç kuvvet varmý? Bin bil yapýn müsayit deðilse hepsi hava civa. O da bir yaratýlýþ.
taktik iþlerini iyi bileceksin. Sermayeyi yayacaksýn tek tabanca girmeyecek , tek nokta alýþ satýþ yapmayacaksýn, riski daðýtacaksýn. Ucup gidene deðil , bir zamanlar iyi olupta yerlerde sürünene ama haftalýk bakýp yatýrým yapacaksýn.
Bu ne þimdi kendi kendime soruyorum, tereciye tere satma derler adam adama deðilmi, fikirlerini kendine sakla filan diyede fýrcalarlar, iyisimi ben yazmayayým.
Teþekkürler cevap için bencede borsada en önemli þey psikoloji yönetimi
Sayýn Emirler gelinen noktada bir güncelleme yapmanýz mümkünmü acaba selamlar.
Yer Ýmleri