Mikro da bakýþ açým
![]()
Mikro da bakýþ açým
![]()
DEVÝR hoca 1-2 yýl önce bugünleri az çok anlattý, bir cümlesi de "altýnýn yenilemeyecek bir þey olduðunu görecekler" demesi oldu. son bir yükseliþ sonrasý çöküþ bu çöküþ mü. onu bilmek zor. Ons artamýyor satýþ görüyorsa bir daha düþünmek gerekir. DEVÝR hocadan 2007 den bugüne çok þey öðrendik. 2008 dönüþünü bire bir görüp buradan yazan ender insanlardan biriydi.
Þu son incik cincikte esnek olmak lazým bana göre.. 1000 2000 inmiþ çýkmýþ çok takýlmamak lazým..
3drive 1 extension
ABCD
Oluþan bu yapý bana göre dalga sonlanmasý bakalim
![]()
Formasyon þu þekilde tamamlanmis duruyor 96.104den sert dönere imzamýzý attik ABCD 3 drive herþey var ... Bakalým tutacak mý..
sn garipçe büyük sayýmýnýz mevcutmu zannedersem sn emirlerin sayým iptal oldu
Aynen üstat. Þu an ulaþma imkaný olan bir arkadaþ bir konuþsa ne iyi olurdu. Tam itkisel yýkýcý bir dalga ilerliyor. Acaba film koptu mu? Yoksa buradan dönüþ ihtimali olan güçlü bir sayým var mýdýr? Varsa buralardan alan ilerde parasýný katlar. 2009'da "bankalarý alýyorum ve buradan alýp 2-3 sene bekleyen 3-4 katýna satar" demiþti ve birebir çýkmýþtý. Altýnýn geçmiþte 1900 dolara gidiþini de harfiyen analiz etmiþti, kurduðu siteye üyeydim..
Yer Ýmleri