-
Para piyasalarındaki olağanüstü şartlar sebebiyle 04/05 tarihine kadar alım işlemi yapamıyoruz. Piyasalar normalleşirse tekrar işlem başlayacak. Haber aldım ak yatırımdan
-
ne alımı yapamıyorsunuz?

Originally Posted by
Hitman_86
Para piyasalarındaki olağanüstü şartlar sebebiyle 04/05 tarihine kadar alım işlemi yapamıyoruz. Piyasalar normalleşirse tekrar işlem başlayacak. Haber aldım ak yatırımdan
-
Hocam hiçbir alım yapılmıyor, açık bakiyeler geri transfer edildi otomatik. Saygılarımla,
-
gerçekten bir şey anlamadım hisse senedi alamıyor musunuz şimdi ak yatırımdan veya vobta işlem yapamıyor musunuz?

Originally Posted by
Hitman_86
Hocam hiçbir alım yapılmıyor, açık bakiyeler geri transfer edildi otomatik. Saygılarımla,
-
Evet hocam hisse alımı yapılamıyor. Geri yatırıldı yatırım hesaplarından vadesizlere otomatik. Özür dilerim, saygılar
-

Originally Posted by
Hitman_86
Evet hocam hisse alımı yapılamıyor. Geri yatırıldı yatırım hesaplarından vadesizlere otomatik. Özür dilerim, saygılar
Dostum bir yanlışınız var.Yada bir yanlış anlamanız olmuş.Ak yatırımdan da diğer aracı kurumlardan da tüm enstrümanlarda alım ve satım an itibariyle yapılabiliyor.
-

Originally Posted by
DEVİR
Bugün döviz piyasasıyla ilgili bir yazı yazmak istiyorum. Çocuklardan yakamı kurtarabilirsem.
--
DEVİR Hocam, döviz de dahil olmak üzere, bist ve altın grafikli analizlerinizi yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz..
BİST'de hedefiniz nokta atışı tamam, yay gerildi, acaba düşüş dalgası hangi derecede, ya da farklı bir alternatif sayım var mıdır..
saygılar..
-
Merhaba, bana gelen mail bu şekilde. Yatırım hiçbir şekilde yapılamıyor. Direkt hesaplara geri geliyor para. Bahsettiğim yurtdışı hisse alımı. Yurtiçini bilmiyorum, ilgim yok. Saygılar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri