Bende idrak sorunu yok da, sende yazdığın şeyi anlayamama sorunu var sanırım. Ya da işkembei kübradan sallama formasyonu Originally Posted by altnygt Yeni zirve derken???garanti 12.xx ısctr 7.98 ykbnk 3.2...idrak sorunu var galiba...
Originally Posted by D R A G O N Bende idrak sorunu yok da, sende yazdığın şeyi anlayamama sorunu var sanırım. Ya da işkembei kübradan sallama formasyonu şubat mart benzeri bir düşüş bekleniyordu, sonra yükseliş ama bu olmadı düşmeden yükselmeye devam etti. Malasef EW son 1,5 yıldır çok insanı yanılttı, batırdı, inanılmaz zarar verdi.
Ben bu kadar veciz ifade edemedim Yalnız şöyle bir revize yapayım; Gerçek EW ustaları topiğe uğramaz olunca, çakma EW ciler meydanı boş bulup çok insanı yanılttı, batırdı, inanılmaz zarar verdi Originally Posted by KIZILDAG şubat mart benzeri bir düşüş bekleniyordu, sonra yükseliş ama bu olmadı düşmeden yükselmeye devam etti. Malasef EW son 1,5 yıldır çok insanı yanılttı, batırdı, inanılmaz zarar verdi.
Anladım anladım ben seni yorma kendini... Originally Posted by d r a g o n bende idrak sorunu yok da, sende yazdığın şeyi anlayamama sorunu var sanırım. Ya da işkembei kübradan sallama formasyonu
Forum Rules
Yer İmleri