gardaþ
bence teknik analiz diye birþey yok. hepsi olabilir hiçbiri olmayabilir. heryer ?......
birþey olunca birþey deðiþince etiket takýlýyor.. þu bu olacak demek manasýz..
ne olursa ona göre etiket takmak mantýklý.....
1.618 e yaklaþmýþ gelmiþ bir rakamdan sonra ihtiyatlý birisi zaten donu toplamýþtýr. ki bu alim evliya olmuþ haliyle cepcaðýzý para gören evliyadýr.. fakir fukara zaten her yerden fragman çekiyor.. neyse
1.618 extension yapmýþ ki þu var bu endeks ne kadar analiz edilebilir orasý ayrý u30 u nasýl analiz edeceðiz kaðýtlar tarihi diplerde olanlarý var..
velhasýlý 2 3 4 5 bu iþler iþ deðil haci...
![]()
158 felan gördü galiba 160 1.618 extension zaten. ki bende bu ücretsiz program doðru çektiyse yani..
ki ama 3 nere 4 nere hep soru iþareti..
u30 da bazý kaðýtlar 137 bin tepesinden sonra yükselmedi. hatta 137 bin tepesinden yüzde 10 vs. birkaç aþþaðýda.. çok ilginç..
4 ü piyasa bir yerde yaptý mý acaba 3 üü bir yerde yaptý mý acaba dedirtiyor. bilmiyorum hacý.
adamýn aklýný alýrlar..
3 ü acaba diyorum ekimde mi yaptý yoksa diyorum sonra diyorum de get la..
160 bing veya 175 binge gidecek mi 4 mü çaliþiyor halen 3 de mi diyorum.. sonra diyorum la olm ya bittiyse diyorum 1618 e yaklaþmýþ zaten... donunuda mý vereceksin diyorum sonra de get diyorum nasý olacak diyorum...
velhasýlý abi ne olacaðýný bilemiyorsun.. tasý taraðý toplamýþýk bir guruþ gazanamadýk 20 senedir...
neyse bu saatten sonra zaten bir kuruþ kazanamadýysam gene gazanamayacaðýmýzý ilan ediyurum.. bu iþler iþ deðil haci..
tekrar uyarýmýzý yenileyelim..
BU ÝÞLERE HEVES EDENLER BU ÝÞLER ÝÞ DEÐÝL HAYATINIZI KARARTMAYIN...
4. dalgada ise c bacagi eksik b yapýyor c yapcak. 1 extension
b bitti.
c yide yaptý gibi.. c nin alternatifleri var..
4. dalga C üçgene dönebilir d e yapýp 5. dalga baþlayabilir.
148.38 1.618 ile c bitmiþ bile olabilir.. d e yapýp 5 baþlatabilir.. her ihtimal var. üçgensel. farklý bir dalgada olabilir bilemeyiz 4 zamansal açýdan diyoruz ama hiçbirþey belli deðil.
4 c için 1 extension aþþadaki i1 2t ana itkinin 1 extension a düþebilir.
5. dalga beklentisine dair fikirsel..
BU iþler iþ deðil. aman...
hayatýnýz kaymasýn çok karýþýk iþler. olacak gibi deðil asla baþaramazsýnýz..
teknik analiz diye birþey yoktur. ne olsa olur..
5. dalga hedefleri 1,618 extension 160 ile 175 bin 2 extenison civarý. itki olur birþekil. kolay olur. görelim enelr olacak. ki bu abcde yaparsa buradan 175 ler neden olmasýn kaðýtlar sürünüyor u30 da mega banklar çöp olmuþ durumda zaten...
neyse... ana konu aþþaðýdaki...
TEKNÝK ANALÝZ DÝYE BÝRÞEY YOKTUR AMAN... hayatýnýz kaymasýn.. herþey olur..
Yer Ýmleri