parabol sell zone da %61.8 e düþüþ olsa ne olabilridi yazayim..
parabol çöküþ rakamý 4.65 idi...
instagram sonrasý parabol kýsa kalmýþtýr abi sell selll naci geliyor gaçýn la gaçýn rapor üzerine rapor formasyon kitabi la bittik dolarlar elimizde galdý altýnlar patladý elimizde mahvolacaðýz %61.8 parabol çöküþ noktasý ise 3,98 idi..
parabol de 1 2 3 4 base leri yanlýþ yere yazdýðýmý zannetmiyorum.. olabilir mi olabilir ama sanmýyorum. 4. dalga rahip en hýzlý ve hiddetli içimizde hisseettiðimiz bir dalgaydý bu da kitaba uyuyor.. uymayan yerler ise instagram dan istifa kýsa kaldý. ve yeni baþkan ve çekirdek çitlemesi oldu.
görüldüðü üzere hiçbiri olmadý.. gelinen noktada paraboi formasyonunu çok güzel içinden geçtiler..
bu baþka bir evrim geçirdi abi. sanki ! ama hiçbiride olabilir.... diyelimki sell zone 10 deðilde buralarda oluþtu... 10 üzerine istifa etmeseydi formasyon tamamlanýp iþ bitecekti. belki belki belki bilemiyorum....
sonuç olarak bu dalga dubleyi geçmiþ durumda rahip sonrasý triple oldu... bu da kitaba uymuyor..
damadýn instagramda yazdýðý þu notu algýlayamamýþým. gerçekten parabolü izlerken bir not yazmýþtý bize hepimize..
at izi it izine karýþtý sonumuz.....
bilemiyorum....

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri