Yazdýðýmý anlamadýnýz siz
Bir ara dedim zaten hemen 7 tl yi gördü.
Hepsi 2394 adet mi ne idi
Sonra baktýlar veriyorlar saldý çaycý ama onlarýda aldýlar
Kim aldý kim verdi bilmem.
Bende mal çok ama verilecek mal deðil.
Sendeki sende kalsýn
Senin gibi belli dönem taþýyýcýlarý biz çok gördük burada.
Ben senin elindekileri 6 tl den talibim yaz alayým.
Yarýn
Ne kadar vardý çok deðil 20.000 adet alýrým.
Üstü sende kalsýn.
Özele gerek yokntahtaya koy yeter.
Ben görür alýrým.
Tamam
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen 6 dan benim malýmý alana kadar alan alýr satan satar tutarsýz konuþuyorsun, dersin ki 5000 lot bile mal yoktu tavana kadar. "Bir ara 5000 lot alsam tavan olacaktý" demezsin çünkü pusuda bekleyenler çýkar o tavan I býrak 5000 lotla 1.000.000 lotla yapamazsýn. 6.99 TL den sattým da 6.27 TL den aldým da. Emin ol gelip geçici deðilim. Yoksa 7. 6 dan maliyeti 0 a yakýn hisseyi verir geçerdim. Tam tersi bu hisse de uzun süredir varým ve daha uzun süre olacaðým.
Niye baþka yerden vurmaya çalýþtýnýz anlamadým ama bende uzun süredir buradayým. Belli bir strateji ile hareket ediyorum. Bütün hisselerimde al sat yaparým belirli hisselerde belirli bir karý geçince satarým uzun da olsa %20 - 80 arasý karý görünce satar çýkarým beklentiye göre. Ama sarky de bir satýþ hedefim yok. Yani 10 da olsa belirli bir miktar satýlmayacak 100 de olsa satýlmayacak 1 de olsa satýlmayacak.
Ayrýca piyasa da iþlem gören aktif fiyatýn altýndan nasýl alacaksýnýz aktif tahtaya yazýnca onu bir anlat 6 ya 100.000 lot yazsam sana tek lot gelmez![]()
6.70 de iken Ben 7 tl ye kadar 2394 adet hisse gördüm þimdi ben 7.30 tl fiyatla 5000 adet girsem 6.70 sonrasý tüm satýlanlarý satýlan fiyatdan almýþ olurmuyum olmaz mýyým.
Hisse 6.24 ü gördü ama satýþ yoktu. Almaya deðmezdi.yani rakamlar düþüktü.
Anlatmak istediðim sarkuysan defansif özelliðini devam ettiriyor.
Bir ara 6.37 e 8 bin kusur koydular onu da ykb hemen kaldýrdý.
Yarýn piyasa aþaðýya salarsa 6 tl yi görür görmesine de iþlem adetleri sýkýntýlý.
Görürde satan olursa bakarýz.
Baþkakarý da var takip ettiðimiz sýkýntý etme.
Sen tabiki satma.taþý ve kazan
Çünki benim beklentim bölündükten sonra bu fiyatlara kýsa sürede geleceði.
Her daim öyle olmuþtur.
Þu an bile görünen kademelerde 10 ar adet var bir 6.50 de 2000 adet var.
Bunlar bana göre gel gel taktiði
Ytd dir
Fikirlerinize bir karþýtlýk yok ben sadece öyle bir alýþ koyduðunuzda robotlarýn daha hýzlý satýþla sizi karþýlayýcýlýðýný düþünüyorum. Yani iyi ki 5000 lotla bir deneme yapmamýþsýnýz![]()
Yarýn endeksin sert düþeceðini sanmýyorum, sarky ninde 6 tl ye pek yaklaþacaðýný sanmam. Ama gelirse bende alýcýyým, lakin piyasa böyle bozuk olunca daha sert düþen hisseler var onlarda daha iyi pozisyon kapmak için sarky yarýn diðer hisselerime göre bariz iskontolu kalmaz ise pek alým yapmayacaðým. Bugün alacaðýmý aldým sayýlýr. Baþýma bir aghol belasý açtým yarýn biraz onun leþini dürteceðim.![]()
Sayýn cover13 tek rakam tek fýyatda robot nasýl karþýlýk verecek anlamadým.
Þimdi þu anki tahtaya 6.55 tl den 2592 adet alýþ
Girsem robot araya nasýl girecek.
6.55 e kadar olan tüm kademeleri kaldýrmýþ olmam mý.
Sonrasýnda girer, tamam
Ýþlem hacmi yüksek daha çok düþen hemen geri gelecek hisseler var iken sarky da oyalanmak olmaz.
Bende ayný fikirdeyim.
Kolay gelsin.
Çýkarýrsýnýz inþaallah
Bol kazançlar...
Yer Ýmleri