Gübre fabrikalarý altýn bulmuþ
Biz de hanonündeki bakýrý bulduk mu bulamadýk mý
Borsa da algý mý diyelim, mantýk hatasý mý diyelim ne dersen de ; þimdi gubrf 6 milyar dolar deðerinde altýn buldu, hisse tavan oldu,gayet doðal. Fakat gubrf ile birlikte egegub de tavan oldu. Altýný bulan gubrf, egegubre ile tek benzerliði gübre faaliyeti yürütmesi. Ýki hisse sürekli takibimde bulunur, gübrf ne zaman yükselse egegubre de yükselir, ama bu kadarýna da pes.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu hisse nasýl bir hisse arkadaþ kim yapýþýrsa elinde kalýyor bakalým tahtacý zirveden içine aldýklarýný ne zamankusacak kendi ve saz heyeti ytd
Bir sey sorcam halka arzi baya yuksek olan bu sirkette yonetim kurullari ve kararlari icin surec nasil isliyor?
Bilen bilgili arkadas vsr mi?
Ytd
Lenovo K33a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
*Oy hakkýnda imtiyaz yoktur. Sadece esas sözleþmemiz gereði yönetim kurulu seçimlerinde; Yönetim Kurulu üyelerinin 5’i (A) grubu paylara sahip olanlarýn göstereceði adaylar arasýndan, 4’ü (B) grubu paylara sahip olan pay sahipleri tarafýndan gösterilecek adaylar arasýndan gösterilmek suretiyle adaylar belirlendikten sonra seçim genel kurul tarafýndan yapýlýr.
http://www.sarkuysan.com/tr-TR/ortak...yapisi/95.aspx
Þükrü Kilimci % 7.5 olduðu yazýlmýþ.
Ayrýca Ýbrahim Kilimci de % 5 e ulaþtý.
Ve biz varýz.
Bu genel kurulda tam olarak bir etkinlik netice vermese bile bir sonraki gk da bir olup birlikte hareket edebilirsek YK ya ky yani bizler de bir üye seçtirebiliriz umudu taþýyoruz.
Yer Ýmleri