Sayýn akrep, yýllar önce bizler (Cevahir, forsa-c, bepanten, Balboa ve daha nik ini unuttuðum diðer arkadaþlar ) sarkuysanýn her çöpünün analizini yapardýk.
Baðlar bahçeler kavaklýklar vs. Vs, neleri incelemezdik ki. Bir ara toplamýþtým 100 bin m2 tasarruf amaçlý arasa var.
Birkaç yýl önce çaycý Ýstanbul'un en güzel yerinde çok çok kýymetli iki binayý sattý. Her biri 50 milyon dolara, detaylarýný unuttum nette bulabilirsin.
Peki ne oldu?
O satýþ paralarý arada kaynadý gitti. Hem satýþ tutarý hem paranýn kullanýldýðý yerler hep þaibeli kaldý.
birçok þirkette ben bunu yaþadým, patronlarý þirketin içini boþaltma yolu daha çok iþte böyle þaibeli bina ve arsa satýþlarý ile oluyor.
Seni tebrik ediyorum, her noktayý detaylý olarak inceliyorsun, biz yorulduk ve yaþlandýk daha fazla mücadele edemiyoruz. Çaycý kabul etmese de bizim de bir ataðýmýz çukurda artýk, haddi aþtýk uzatmalarý oynuyoruz.
Rabbim kazançlarýmýzý hayýrlý iþlerede kullanmayý nasip etsin. Kazançlarýmýz Hayýr hasenatta vesile olur inþallah.
Sen de Ýnþallah isabetli kararlar verirsin ve bol bol kazanýrsýn, ýsrarla damlayan su mermeri deler.
Bu vesile ile Bütün arkadaþlarýn kurban bayramýný kutlar saðlýk ve mutluluk içinde nice bayramlar dilerim.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri