Her iki hissede de yazdým ederi ve çýktým sessizce þirketle ilgili en ufak ayrýntýya kadar inceliyorum þükür çok ii kazandým burdada yazdým ve elimdeki hisseleri byrda bile dile getirdim temel olarak ciddi bir araþtýrma yapmasaydým bu kaðýt tek haneydi maliyetim ve 100k lotum vardý ve 17 lerde satmadým 11 e kadar getirdi dökülmem için temelini bu kadar ayrýntýlý bilmesem bu kaðýtta 8 ay direnip beklemezdim
Övgüleriniz için teþekkürler ki ben teknik olarak hatrý sayýlýr bir seviyede idim
ytd deli saçmasýdýr
Burdada yazdým eylül ayýnda hepsi yaklaþýk yðzde 50 yaptý sarkuysandan fazla kazandýrdý
2 spek kaðýdý var onu yazmýyorum yðzde yüz kazandým bugün 2 kaðýt ekledim bþri tavan oldu diðeri tavana 4 kaldý demem o ki bunlar þans xeðildir tsmelini iyi araþtýrýn patronu iyi araþtýrýn þirketin geçmiþini hangi siyasi görüþü var nerede oturuyor bilançoda ki dip notlarý ayrýntýlý bir þekilde araþtýrýlýrsa samimi diyorum borsadaki kazanç hiç bir enstrumanda yok ama bunlar olmazssa ve psikoojiniz iyi deðilse vede ihtiyaç olan parayla oynuyorsanýz hayatýnýzý da karartýr borsa herkese hayýrlý kazançlar
ytd deli saçmasýdýr
Yaklaþýk 13 izleyici olmuþ burda en fazla 3 kiþi olurdu yeni gelenlere bir tavsiye bu hisseyi almadan önce iyi düþünün çünkü bir bakarsýnýz 24 getirir ama sonra bunu aralýksýz 14 e kadar çeker ve tam 8 ay tekrar basar tahtada 3 5 lotla iþlemler olacak þekilde ayarlar bu yüzden bu kadar zor bir tahtada iþlem yapmadan öbce 10 defa düþünün derim naçizane bir tavsiye olarak
ytd deli saçmasýdýr
Pis kaðýt! kaka kaðýt! Bakýr üretiyor.Bok rengi.Öööððððððððððð!
Bloomgerg TV de Hayrettin Abi Sarky göklere çýkarýnca "tamam ! "dedim."yarýn tavan olur" Ve oldu.Senedi nereye çýkarýr nereye düþürür bilemem ama þu sýra borsanýn en muhteþem senedi demeye gerek bile yok sanýrým.Bakýr yok satýyor.
Kendinize biraz aþýrý güven yüklemissiniz gibi geldi banaaþýrý güven eðilimi hataya sebep olabilir. Ben þu anki yükseliþin temele dayandýðýna inanmýyorum. Biraz daha spekülatif temelli ve kaptý kaçtý tarzý bir yükseliþ. Temeli anlamak için önce bir 9 aylýðý görelim. Bol kazanclar
Bir önceki mesajda aþýrý güvenli olarak nitelendirdigim akrep4481 bu arada alýntý yapmayý atlamýþým
Yer Ýmleri