Sayýn arkadaþlar
Biraz yazdýklarýnýzý okudum kýsa cevap olarak deginelim.
Sarkuysanýn mal satamama gibi bir derdi yok.
Derdi iþlenecek bakýrý bulmak maden iþi cözüme kavusursa bu sarkuysan için iyi olur tabi madende yan ürünlerinde iþlenmesi cok önemli 32 rakamý teknik için önemli ancak buradaki 32 kelimesinin diðer bir anlamý olarak bakýr yan ürünü olarak elde edilen elektronik cip hammadesi olan atom numarasý 32 olan germanyuma da üstü kapalý atýf var yani sadece bakýr cýkartýlmamalý silisyum germanyum gibi degerli elementlerde cýkartýlmalý.
Asuzu eski ana hissemdi þimdi ana hissem adel kalemcilik.
Araþtýrmayý severim ancak metro mýzabseninden daha az bildiðimi iddia edemem ki cok detaya girmedim lakin lýtyum pýllerde bakýrýn ana element olduðunu da bilmek basit bir seydir.
Yatýrýmcý olarak piyasayý anlamak önemli bakýþ acýmda býraz farklýdýr örneðin hektasin cok yukarý gýtmesý karsýsýnda borsada buna benzer þirket var mý gýda krýzýne karþý bir cözüme sunan þirket için Arzum ev aletlerine yatýrým yaptým Arzum Vahaa mutfagýnýzda kendi sebzelerýnýzý yetýsturmenýze olanak saðlýyor.
Sarkuysan netekým urun kapasitesini artýrmak ýcýn ufakta olsa bor yatýrým kararý almasý da ayrýca olumludur.
Kafanýzý þiþirdiysem affola..Sarkuysandaki son yazýmdýr
Hepinize bol kazançlar dýlerým.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri