Sayýn Genel müdürümüzün ve ailesinin biraz daha toplamasýný bekleyeceðiz. Buna çanak tutan yönetimle beraber. Miras kalan kýymetli arsasýný satmýþtý . Þirketi kurtarmak için gücü yettiði kadar koltuk çýkýyor sað olsun.
Sayýn Genel müdürümüzün ve ailesinin biraz daha toplamasýný bekleyeceðiz. Buna çanak tutan yönetimle beraber. Miras kalan kýymetli arsasýný satmýþtý . Þirketi kurtarmak için gücü yettiði kadar koltuk çýkýyor sað olsun.
Boþ yapma burdan sana ekmek çikmaz.
Merhaba Ortak
Ýnþallah alýnmazsýn bu tabirden. Sayýn rahmetli babam kurucu ortaktý. En büyük þu anki genel müdür Çaycý Genel kurullarda destek için arar hatýr sorardý adamlarýyla. Þu an için selamý bile kesti. Sayýn eþi kýzý oðlu yönetimdeki kiþiler KAP a bile bilgi vermeye gerek duymadan altarnatif kaynaklarla topluyorlar. Bende toplayýp takip ediyorum. En son FROTO dan temettü ile devam edip sonrada tek hisse buraya geçmeyi düþünüyorum. Ama satacak kýymetli arsam yok.
Bu hissede kurucu ortaðým baba sayesinde. Þu andaki Saygý deðer genel müdürümüz Çaycý giriþte memur þimdi ise büyük hissedar. Ama Allah var yönetimde o da çalýþtý bu dünya çapýnda bir þirket ortaya çýktý. Hem þirket büyüdü hem de yönetim ve Çaycý ailesi büyüdü. Sabreden bizler bekliyoruz. ya haram olsun deyip suratýna tüküreceðiz yada geliþmelerde Han önündeki geliþmelerden bilgi verirse Allah razý olsun Helal olsun yönetime diyeceðiz.
3.Çeyrekte açýklandý. Bakýyorum kimseden yorum yok. Galiba tüm ortaklar ne geleceðini biliyormuþ. Bizden baþka.![]()
Gayet güzel bir bilanço ama hisse fiyatı bence sürünmeye devam edecek gibi, aslında 2024 yılı zor geçecek onun için.
Çin'deki ekonomik toparlanma belirsiz olduğu için, çin iç tüketimi tekrar daralmaya dönmüş, batı zaten yüksek faizin etkisi resesyon konuşmaları vs vs, bence bu dönem, uzun vade düşünenler için biriktirilme dönemi olmalı diye düşünüyorum.
net satışlar hem çeyrek hem yıllıkta artmış,
favök te hafif gerileme, yıılıkta gayet iyi
net kar oldukça iyi
HBK ,3,40 civarı, FK 9'lar civarı gayet güzel ama borsada gelecek satın alınır ve 2024 zor bir yıl olacak beklentisi gibi sebebler, yatayda tutacak gibi hisseyi.
yatırım tavsiyesideğildir. YTD saygılar,
Yer Ýmleri