SPK Yanýt:
Borsa'da gerçekleþtirilen iþlemler ve paylarý Borsa'da iþlem gören þirketlere iliþkin haber ve geliþmeler gerek Kurulumuzun gerekse Borsa Ýstanbul'un ilgili birimleri tarafýndan izlenmekte ve gerekli görülen hallerde Borsa Ýstanbul ve Kurulumuz tarafýndan ayrýntýlý inceleme yapýlmaktadýr. Yapýlan incelemeler sonucunda iþlemlerde mevzuata aykýrý bir durum tespit edilmesi halinde sorumlular hakkýnda gerekli yasal iþlemler tesis edilmekte ve inceleme sonuçlarý Kurulumuz Bültenleri ile kamuya duyurulmaktadýr.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Cimer Yanýt:
Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Merkezi'ne göndermiþ olduðunuz baþvurunuz incelenmiþtir.
Müracaatýnýzýn yargý makamlarýna yapýlmasýnýn uygun olacaðý deðerlendirilmektedir.
Anlayýþýnýz için teþekkür eder, saygýlarýmýzý sunarýz.
sayýn wikwik aldýðýnýz cevaplara þaþýrmadýk, bu cevaplarý biz yýllardýr alýyoruz.
elektronik genel kurul da sisteme girerek hem izleyebilir hem oy verebilirsin. hisseniz varsa zaten orda MKK direk görüyor ve oylarýnýzý sayýyor.
"Elektronik Genel Kurul Sistemine giriþ yapmak için elektronik imza (e-imza) kartýnýzý veya mobil imza þifrenizi kullanabilirsiniz."
yine birþeyler dönüyor MKK nýn e-genel kurul sistemine giremiyorum ne olduysa?
Toplantý ile ilgili bir geliþme var mý? EToplantýda kayýt görünmüyor ben de giremedim. Genel kurul bitti mi?
Yer Ýmleri