Iyiki kar açýklamýþýz yoksa ne olurmuþ halimiz...![]()
Iyiki kar açýklamýþýz yoksa ne olurmuþ halimiz...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Eksik kalan bir beklenti mi vardý ki? Bedelsiz gibi?
Yada demisaþ ýn bedelsizine katýlacaðýný açýkladý diye mi böyle deðerlendirildi?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zaten çokta anlamam bu iþlerden!
Brüt esas faliyet karý rezalet gelmiþ nerdeyse yaptýgýmýz kar kadar maliyet çýkmýþ çok ilginç.
Sarkuysan þu kar marjlarýný biraz artýrabilse acaib karlar yazabiliriz.
Þimdilik fazla yapabilecek bir þey yok.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Gelen 3 aylýklar denetimsiz.Yasal olarak istedikleri gibi kaydýrma yapabilirler.Kaldý ki gelen kar geçen yýlýn 3 ayýna göre çok iyi.Bu 3 aylýkta bunca satýþa raðmen hayallerimizdeki göremediðimiz karý 6 aylýkta görebiliriz.Aslýnda bizim Çaycý bir yerde þahsým için fýrsat yarattý.Zira bu senedi yüzyýlýn senedi olarak görüyorum.Saðolasýn Çaycý.
Asla yatýrým tavsiye amaçlý bir yorum deðildir.
Yatýn kulaðýnýzýn üstüneeeee. Bu hisse her fiyattan alýnýr, hiçbir fiyattan satýlmaz. Tecrübeyle sabittir. Abinizi dinleyin ileride hayýr dua okursunuz. Saygýlar ve sevgiler
ÝNÞALLAH çok dallanýp budaklanmadan portföyde aðýrlýðýný arttýrmak istiyorum.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zaten çokta anlamam bu iþlerden!
Alým fýrsatý verdiði için Çaycý'ya teþekkür ediyorum.Aþaðýya geldikçe az az,temkinli almaya devam edeceðim.Devir elekrtikli araç devri.Yine söylüyorum; elektrikli araç üretimi dünyada elektrolitik bakýr iktiyacýný 9 kat arttýracak.Altýna deðil,bakýra yatýrým yapacaðým.
Asla yatýrým tavsiyem yoktur.
Yer Ýmleri