Sarkuysan merkezi arayýp bilanço tarihini sordum.
4Ç18 dönemi konsolide olmayan bilançoyu 18 Þubatta açýklayacaklarýný söylediler.
Hayýrlýsý bakalým.
Sarkuysan merkezi arayýp bilanço tarihini sordum.
4Ç18 dönemi konsolide olmayan bilançoyu 18 Þubatta açýklayacaklarýný söylediler.
Hayýrlýsý bakalým.
Bilanço gelse de birþey deðiþmez gibi geliyor bana. Ön hazýrlýk alan satan toplayan yükselten bir spekülatör yok gibi hissede . Zarraf toplarken gidiyordu o iþte bitti benim ümidim yok
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden beklentisi yüksek bir arkadaþýn yazdýklarýný çok deðerli
bulduðum için affýna sýðýnarak buraya alýntý yapmak istiyorum.
..........Sarkuysanda en önemli þey beklentisi olmasý. Bulgaristan ve amerikadaki fabrika üretimini artrýrýnca çok daha iyi kar yazmaya baþlayacak. Ürettiði ürün hem eski hemde gelecek teknolojilerinde olmazsa olmaz bakýr. Bu nedenle popülaritesini kaybetmeyecektir bu þirket. Kötü yönü elbette var. Malesef gm ye pek güven yok ve sýð bir hisse. Yani sarky alayým hemen bir kaç aya gitsin diye beklenmez. Ama gitti mi de þöyle bir iþtahlý ki grafiðine bakýn bir daha oraya zor gelir. Biraz da yatýrýmcýlarýn hisseyi uzun vadeli görmesinden ötürü fiyata bakmadan topluyorlar genelde benm gibi para oldukça. Bu nedenle alan satmýyor ve hacimsiz oluyor. Bazen bakarsýn biri birden hýzlýca yüklü mal satar kaðýt yüzde 10-15 düþer ama anýnda orayý fýrsat bilip bir alýcý gelir ve gün sonunda nötr bile kapatabilir. Öyle trump ýn twitine ülkenin durumuna pek bakmaz. Bu açýdan da iyi bence. Yani sabrýnýz varsa beklenir ama kýsa vade de çok girilip çýkýlacak bir hisse deðil......
Sarkuysan merkezinden aldýðým bilgi doðruysa eðer bugün bilanço açýklanacak.
Ýnþallah iyi gelir.
Hadi bakalým gençler
Yeni hafta yeni heyecan
Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
Hem oy verme bir vatandaþlýk görevidir.....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Hadi hayýrlýsý
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 Net Dönem Karý: 117.559 TL
Satýþlar: 5.405.953.373 TL
Satýþlar çok iyi fakat bu kadar büyük ciroya % 2,17 net kar marjý çok az deðil mi.
Sanayi þirketleri ortalama % 10-20 karlýlýklarla çalýþýrken Sarkuysandaki bu düþük oran enteresan.
Sanýrým bu durum þirketin eksik tarafý.
Her bilanço döneminde karýný ve satýþlarýný üstüne koya koya giden, yüksek beklenti potansiyeli olan
hissenin bir yýlý aþkýn bir kanalýn içinde yatay bantta kalmasýný nasýl izah etmek lazým?
Karlýlýðýný ikiye katlayan hissenin önü açýk olduðuna göre çýkýþ zamaný geldi demektir herhalde.
Hayýrlýsý bakalým. Ya nasip.
Yer Ýmleri