Aynen oyle gelen sert satis bilgi sizdirildigina kesin kanit. Ben böyle sserefsiz þirket çalýþaninin taaa....
Aynen oyle gelen sert satis bilgi sizdirildigina kesin kanit. Ben böyle sserefsiz þirket çalýþaninin taaa....
Cimere yazý yazýp spk baþkanýnýn görevini tam yapmayarak haksýz kazanç ve zarar edilmesini saðlanmasýna sebeb olmasýný þikayet edeceðim.
Bakalým bir daha yapabilecekler mi...
Her kes yapsýn bir þey çýkmaz diyen varsa satsýn gitsin....
Þahsý kanaatim olup Ytd dir...
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Çok saðlam ihracat yapan sarkuysan hiç mi Eximbank kredisi kullanmamista dünya kadar faiz ödemiþ .
Yazýk ula 100 milyon faiz gideri ne demek?
Hangi banka vermiþ o kredileri?
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Bilanço malesef beklediðimden kötü geldi. Faiz giderinin bu kadar yüksek olmasýný sevmedim. Ama zamanla o da azalacaktýr. En sevindirici geliþme ülkedeki enflasyona yakýn temettü verecek olmasý. Bulgaristan yatýrýmý tamamlanýnca bunun en az 3 katý temettü vermesi lazým. 60 krþ temettü veren hisse 4 lira olmaz sanýrým. Keþke geride kalan 1 yýlda hisse fiyatý 4 lira üzerinde kalsaydý ama olmadý. Yine de ülkenin içinde bulunduðu bu ortamda kötünün iyisi diyorum. Geçenlerde de trkcm beklenin altýnda kâr ve temettü açýkladý ama satýþ yemedi (sanýrým yabancý bu þartlarda iyiye yorumlayarak alýma bile geçti) gerçi o da öncesinde baya satýlmýþtý ama neyse.
Birde 2. seansta satanlar inþallah bilanço beklentisi ile alýp satanlardýr. Yok eðer içerden gelen bilanço bilgisiyle sattýlarsa haber sýzdýrýlmýþ der ve üzülürüm. Neyse yarýn göreceðiz bakalým. Hem kim bilir belki içerden sýzdýrýlan sadece bilançonun kötü geleceðidir temettü oranýný bilmeden sat(týr)mýþlardýr. Ýþte o zaman sesli gülerim. Neyse ortaklar temettü ile dýþarda ailenizle güzel bir yemek yiyin. 3 günlük dünyada çokta kasmaya gerek yok.
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok özür dilerim ama;
gerçekten çok yeniyim aranýzda, hiç birsey bilmiyorum. soralarimdan dolayý beni mazur görün lütfen.
temettü ne zaman verilecek, hangi oranda verilecek ve bunun icin hissede kalmak dýþýnda birsey yapmak gerekiyor mu?
Satýþý peþin peþin yaptýlar ne de olsa, yarýný ciddi bir düþüþle kapatacaðýný sanmýyorum.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
Bu linkten önce son 5 bildirime girip kar payý daðýtýmý bildirimine girip oradan tüm detaylarý görebilirsiniz.
Uzatmadan öðrenmek isterseniz29 Mayýs da 0.2125 TL net temettü verilecek genel kurulda kabul edilirse. Temettü daðýtýmýndan 1 gün önce hissenin elinizde olmasý yeterli.
Çok teþekkür ederim, kusura bakmayýn tekrar
Yer Ýmleri