Ýþ yatýrým aldý gap kapandý.
Ýþ yatýrým aldý gap kapandý.
Sonunda eski toplar yuvaya dönmeye baþladý. Hoþgeldiniz sayýn eski ortaklar. Umarým sarkuysan forumu eski günlerine döner.
Geçmiþ forum sayfalarýna çok bakamamýþtým ama anladýðým kadarýyla bir dönem deðiþik bir ortam oluþmuþ burada. O dönemin þahitleri neler olduðunu anlatýrsa sevinirim.
Ama asýl beklentim eski ortaklardan þirketin ve çaycýnýn ciðerini bilenlerin paylaþýmlarý ve yorumlarý olacak.
Ben onlara göre henüz çok yeni (3 yýldýr) sayýlýrým burada.
Hepimize bol kazançlar.
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet herkesi sað salim burda görmek beni de çok çok mutlu etti.
Sanýrým çaycýnýn þikayetþne maruz kaldýk ve çok kötü bir ip baný yedik. Ýnþallah birdaha olmaz diyelim.
Þimdi ben genel kurula hazýrlanýyorum. Oylamalardaki Red lerim ve hesap sormalarýmla diðer ortaklarýn dikkatini çekmek ve çaycýyý biraz titretmek istiyorum.
bu kapanýþý açýklayabilecek var mý
Merakýmý mazur görün çünkü daha önce benzeri birþey hiç duymamýþtým hissenette. O zamanlarda girdiðiniz tüm ip ler mi banlanmýþtý? Sizlerle bu kadar uðraþtýrýlacak neler konuþtunuz çok merak ettim þimdi. Muhtemelen arþivden de kaldýrýlmýþtýr. Aslýnda detayýný bilmek benim gibi yeni hissedarlara çok yardýmcý olurdu ama paylaþmamanýzý anlayýþla karþýlarým tabi ki.
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri