Arkadaþlar pasta atabilirmisiniz kim alýyor gorelim
Arkadaþlar pasta atabilirmisiniz kim alýyor gorelim
Borsanýn bu endeksinde,senedin bu harika bilançosuyla senet hala 3,40'larda sürünüyorsa,senet üzerindeki baskýyý düþünün ve aslýnda borsanýn da ne kadar alýcýsýz olduðunu düþünün.Ýnanýn ezberim bozuldu.Bu fiyatlarda nasýl durabildiðini þaþkýnlýk içinde seyrediyorum.
Kimseye al sat tut tavsiyem yoktur.
Sarky yerinde durunca herkes mutlu da ondan. Mal alacak adam da alýyor satacak adam da satýyor sabit para oh. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsa istanbulun en deðerli þirketi ve þirketin deðerli hissesi olan sarkuysan ;
tüm hisseler çýkarken yükselmeyerek satýp yükselenlere geçmelerini isteyen tarzý ile yine her zaman ki taktiðini uyguluyor.
Temettü daðýtmayan ama göstermelik dönemsel yüksek kar açýklayan acý ilaçlar senin benzemediðini biz biliyoruz ve köþede yýllarca bekliyoruz..
Sen
ciro=piyasa olacaksýn
Yoksa senin elinden alacaklar çaycý...
Az kaldý
tayin edilen planlamýþ olduðun ömrün bitti.
O karlarý o cirolarý nerede eriteceksin.
Unutma......
Yatýrým tavsiyesi olmayýp kendim ile hasbihaldir.
Eðer vermek istemeseydi, istemek vermezdi.
Mektubat - 302
Þampiyon geliyor....
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Çaycýnýn en büyük rakibi olan Kilimcilerden biri rahmetli oldu. %9.5 hisse torunlar arasýnda paylaþýldý.
Artýk iki büyük hissedar var Çaycý ve Þükrü Kilimci. Yakýnda torunlar bozdurur bozdurur Havaide tatile giderler. Onlar harcar Çaycý da toplar. Koca Sabancý böyle yok olmadý mý?
Çaycý hep dört ayaðýnýn üstüne düþer... Ama azraili bilmem. bizim rýskýmýzý nereye götürecek?
Melih Bey,
Çaycýnýn ölmesini istemek bize düþmez.
Biz onun kafasýnýn arkasýnda hangi niyetin olduðunu bilmiyoruz.
hep benim olsun hýrsýnýn önüne geçmesini varacaðý yere ulaþma mesafesini kýsaltmasýný bekliyoruz
yoksa biz hedef ciro=piyasa beklentine kadar buradayýz.
Ey bîçareler! Bu dünya bir misafirhanedir. Her günde otuzbin þahid, cenazeleriyle "El-mevtü hak" hükmünü imza ediyorlar ve o davaya þehadet ediyorlar. Ölümü öldürebilir misiniz? Bu þahidleri tekzib edebilir misiniz? Madem edemiyorsunuz; mevt, Allah Allah dedirtir.
Mektubat - 438
Yatýrým tavsiyesi deðildir kendimle hasbihaldir.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sayýn Trabzonlu, birinin ölümünü istemek ne haddimize. asla öyle bir düþüncem yok. sade çaycýya Kul Himmetin Þarkýsýný hatýrlatýyoruz o kadar.
Gafil gezme þaþkýn bir gün ölürsün
Dünya kadar malýn olsa ne fayda
Söyleyen dillerin söylemez olur
Bülbül gibi dilin olsa ne fayda
........
Sana þu konuda hak veriyorum. çaycý payýný artýrmak için mücadele veriyor ama þirketi ve yönetimi de ayakta tutuyor. Baþka biri olsa belki de çoktan devrilirdik.
Buna da þükür diyip beklemeye devam.
Yer Ýmleri