Bir ayý geçti.Çok nadir dýþarý çýkmam gerektiðinde elimde dezenfektan fýsfýs olduðu halde daire kapýsýndan çýkýp asansör kapýsýna gittiðimde hemen çeðýrma butonuna ve kapý koluna sýkýyorum.Ve sonra asansör kapýsýný açýp içeri girmeden asansör butonlarý ve tüm kaygan yüzeyler dahil yerlere varasýya fýsfýsý sýkýyorum.sansörden çýkýnca dönüp yine asansör kapý koluna ve sonra 2 adet bina çýkýþ kapýsýnýn kollarýna ve ayrýca þifre numaratörlerine sýkýyorum.Maske ve eldiven kullanýyorum.
Ancak bu yaþýma geldim asla karþýlaþmadýðým bir durum oldu.Bir haftadýr 38,5 derece ateþ baþladý.Üçüncü gündür.Elimde bulunan yeni Amoklavin antibiyotik ilacý kullanýyorum.Ateþim asla düþmüyor.Sadece ateþ düþürücü Parol aldýðýmda 37,1'e kadar düþüp kýsa sürede etkisi geçtiðinde ateþim anýnda yine 38,4-38,5'lara yükseliyor.
Bu arada kuru öksürük hafif de olsa var.Ancak inkübasyon dönemi olabileceði düþüncemle nefes darlýðý,boðaz aðrýsý henüz baþlamadý.Yarýn hastaneye gidip test yaptýracaðým.Zira bu normal bir hastalýða benzemiyor.
Sonum nereye gider bilemem.Ama ben Covit19 olduysam diðer insanlarý hangi tedbir Covitten kurtaracak?
Allah hepimizin yardýmcýsý olsun.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri