Sayýn cover, sayýn cevahir, Tatildeyim çok ilgilenemiyorum. Ama geçen gün baktým 6.85 e dogru 10-20 þer lot yazýlý. Çaktým 1500 lot alým 6-7 kademe fýrladý. Baktým 10 lot 10 lot aþaðý alým yazmýþ. 100 lot bastým dip oldu. Tabi caycinin tayfa hemen uyandý ve kademeleri doldurarak kaðýdý istedigi noktada tuttu.
Yani bir anlýk boþlukta tavan ya da dip yaptýrabilirsin ama çaycý hemen el atar surduremezsin...
Bunu dedim ama sayýn cover bunu bilmiyordu sanýrým öðrendi anladý þimdi bile 20 bin ile tavan yaparsýn mal yok ama gerek de yok
Tþkürler
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay bir anda 200 bin aldýlar
Kim aldý acaba..
Bizde 6 olur mu diyoruz
200 bin ile tavan olmadý
Bizde 20 bin ile olur diyoruz.
Sadece 10 kademe kalkarmýþ
Yüklü yazýlaný anýnda iç ediyorlar
Sonra tekrar salýyorlar
200.000 le saldýran devamýný getirecek gibi hissediyorum 6.8 den benimkilerden aldý biraz oraya kadar uzanýp alýyorsa, iþtah var. satasý olan varsa satsýn böyle piyasa da gelen nakit altýndan daha deðerli![]()
Sarky den çýkýyorum gibi anlaþýlmasýn bu piyasada 6.8 kötü fiyat deðil, aþýrý aldýklarýmý verdim. Taþýyamayacaðým malý sýrtýmda tutamam. Ama hýzýný alýrsa haftaya 6.8 kötü fiyat olabilir.
Ben de 20 bin adet alabilseydim verirdim.
Alamadým.
Daha uygunlarý takipteyim.
Kilitli olanlarý virgül sonrasý vereceðim.
Yakýnda 6.80 sermaye sonrasý fýyat olacak bekle gör.
Bu fiyatlar beleþ bu güzide þirketlerimiz için
Hayrýný gör...Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tek bilmediðim, toplam 20.000 yüksek fiyattan alým girdiðinde araya robot giremediði yoksa al sat la ilgili iyiyim ve elim çok sýcak yýllardýr link te son 1 sene de arena da sürekli al sat yapan birisiyim. Dolayýsýyla trade konusunda iddialýyým. Düz mantýk olarak þöyle düþünmüþtüm. diyelim ben 5.7 alýþ 5.78 satýþ kademesi ise 5.71 e alým girdiðim saniye robot 5.72 de aktif önüme geçiyor. ayný durum da 5.8 yüklü alým koysam robot benden önce daha çok satýþý 5.78 e önüme yýðar diye biliyordum. bu hareketi hisse sürekleyen birisi deðilseniz nasýl olduðunu bilemezsiniz. ama belli ki recavahir yapýyor arasýra bunu. Ben alacaksam aktif alýþýn önüne geçmeye satacaksam aktif satýþýn önüne geçmeye çalýþýrým. Yani boþluk doldururum. Pasife de emri sadece birileri o malý almak yada satmak için o fiyata gidecek mi diye denemek için koyarým.
Ben alacaksam hepsini bir kalemde alýrým
Satacaksam da bir kalemde.
Derinliðe bakýyor alýcý satýcý nerede rakamý veriyorum
Alýyorum yada satýyorum
Mesela
7 tl iken 16 bin girdim 7.07 fiyat ile ortalama 7.05 ile aldým.
7.21 den verdim
Þimdi rakamlar þiþik deðil
Ben o rakamý tekrar alsam 6.70 olur 6.85
Onun için Almýyorum bu piyasada..
Link ve arena sýð deðil mi
Bilmediðim hisseler bulaþmam
Birde kiþiler hisseyi bilecek nereler nereler
Ben bunu grafikkden deðil de tarihi tekerrürlerle yapýyorum
Tþkür
Yer Ýmleri