Deparýn kaynaðý telegram gruplarý. Gün içerisinde toplayýp 17.55 sarky anonsuyla yine aklý kýtlarýn eline vermiþler. Spk'nýn twitter ve telegram gruplarýnda çok daha aktif olmasý gerekiyor.
MI 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sabah baþlayýp uzun süre baskýlayýp düþürmeler ve sonrasýnda yukarý çýkarýp yine aþaðý salmalar tamamýyla Çaycý ve avanesinin usta maneralarý diye gözlemliyor ve düþünüyorum.Bu senette Çaycý ve avanesi dýþýnda hiç kimse at oynatamaz.
Þimdi Sarkuysan fiyatýnýn yükseliþi sanki yeterliymiþ gibi gören kardeþlerim olabilir.Bu düþünceye de saygý duyarým elbet.Ancak katýlmam.Bana göre þayet Ülkemize AB ve ABD tarafýndan etkili bir yaptýrým gelmezse ki tahmin etmiyorum ve dahi Doðu Akdeniz'de bir çatýþma olmazsa ki olmaz diye düþünüyorum.Dünya borsalarý etkili bir çöküþ yaþamazsa Sarkuysan temeli itibarýyla enideal senet bana göre.Ve bu çýkýþýný asla yeterli bulmuyorum.
Bu düþüncelerim samimidir ve yalnýzca beni baðlar.Kimseye al,sat,tut,tutma demiyorum.Elimde senet olduðu için millete asla gel gel yapmýyorum.
Bugüne kadar tahtada satýcý fazla alýcý az idi.
Bugün taktik deðiþtirdiler. On kademede Yüz bin lot alýcý, onüç bin lot satýcý.
Bir de bunu denesinler bakalým mal koparabilecekler mi?
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri