Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
308,75 9.97% 12,03 Mn 308,75 / 308,75
5,30 9.96% 123,54 Mn 5,20 / 5,30
3,56 9.88% 121,79 Mn 3,34 / 3,56
4,01 9.86% 12,96 Mn 3,76 / 4,01
27,28 8.34% 33,34 Mn 25,26 / 27,30
326,25 -9.94% 4,54 Mn 326,25 / 326,25
535,00 -9.93% 19,95 Mn 535,00 / 546,50
10,12 -7.24% 33,47 Mn 10,12 / 10,69
122,40 -5.99% 46,26 Mn 118,50 / 123,50
6,65 -5% 48,24 Mn 6,65 / 6,99
256,25 5.19% 2,02 Mr 249,20 / 258,00
416,50 0.36% 1,33 Mr 414,25 / 420,75
3,38 1.5% 1,17 Mr 3,30 / 3,38
16,28 1.88% 910,79 Mn 15,83 / 16,74
319,50 -0.31% 515,18 Mn 318,25 / 320,25
19,07 -0.88% 28,60 Mn 19,05 / 19,16
78,20 0.64% 333,03 Mn 77,60 / 78,25
256,25 5.19% 2,02 Mr 249,20 / 258,00
745,50 -0.93% 178,44 Mn 745,50 / 752,50
96,05 1% 70,96 Mn 95,45 / 96,50
115,70 -0.69% 8,92 Mn 115,50 / 116,50
30,84 -0.19% 2,52 Mn 30,84 / 31,02
10,12 -7.24% 33,47 Mn 10,12 / 10,69
84,45 0.48% 22,58 Mn 83,85 / 84,80

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 141/332 ÝlkÝlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 2656 madde; 1,121 - 1,128 arasý.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Bu talimat silmeyi icad eden yatmasýn hortlasýn.
    Adam birkaç kademe yukarý 50/60 bin lot satýþ yazýyor alýcý yaklaþýnca hemen siliyor.
    Alýmlara raðmen kaðýt hep satýcý iki kat fazla görünüyor. Satýcý ben olsam hemen kapar. Çayýn devrilsin e mi?
    AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....

2. Gk ya kadar 30-35 bandýna geleceksin

Ge le cek sin

Yoksa bu ky senin iþini bitirecek

Artýk para ky de var

Yabancý devri

Ve

Salak hisse yapýcý dönemi bitti

Zor(para) oyunu bozar

Var mýsýn iddiaya Çaycý

Sýký ise elinde tut

Yýð son 91 bini de ne oldu

Ham ettiler di mi

Yatýrým tavsiyesi olmayýp bakýr üzerine kompedan olmuþ bir þirketin burada olmamasý gerektiði üzerine düþüncemi yazmak dýr.

Beklet beklet 5 TL ye aldýðýmý da eþitleyince sana gömeceðim

1 TL ye aldýðý mý da

Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

3. Yürü güzel yürü boyuna kurban
    Melekler kýskanýr huyuna kurban
    Gelin eylemiþler toyuna kurban
    Yolun nerden geçer kuþ olam gelem

Gündoðduyum figan sardý dilimi
    Yeþermez kökünden kestin dalýmý
    Etme bu cefayý al bu canýmý
    Uðruna kesilmiþ baþ olam gelem

4. arkadaþlar
    Bu þirketi ky olarak satýn alalým
    Ýlk defa ky nin bir þirkete el koymasýna tanýklýk edelim.
    Sarkuysan çok güzide ve halen çok ucuz bir þirkettir.
    Ýþtirak olarak bir çok þirketi vardýr.en önemlisi demisaþ dur.
    Deðerleme dýþý çöp olarak aktifinde yer alan Arsalarý binalarý hesaptan ayrýdýr.

Sayýn Çaycý Rabak gibi bir firmayý ........... Býrakýp buraya genel müdür olarak gelmiþ ve yýllarca burada bir þekilde kalmýþ ve ........ þirketi gibi ele geçirme gayret ve çabasý içinde olup bana göre sahiplenme gibi küçük bir zaman düþünce ile hareket etmektedir.

Banka yönetimine YKB bir þekilde girmiþtir
    (Sebeb finans kredi karþýlýk ve niyete göre deðiþebilir)

Zerrab bir ara %1 ile yönetime girmiþtir biz çok kýsa zamanda %10 gibi rakamlara ulaþabiliriz.

Yönetilmesini ;
    çok iyi olan þirketlerin tepe noktalarýnda hukukçu arkadaþlara yönetimde bizim adýmýza yazýlý bir metin ile hisse ile orantýlý teslim edelim.(bunun için ben yardýmcý olabilirim.)

Bu þirketin yönetimi;
    kurucu ortak olan sarraf ve kuyumcularýn varisleri temsil edilmesi ve alýnan tavizler ile sayýn çaycý tarafýndan yönetilmektedir.

Yüklü miktarda satýþ adetleri artýk gelmemekte gelse bile satýn alýnmaktadýr .

En dandik(sadece yönetim hatasý ve beceriksizliði ve hisse baltacýlarý yüzünden baskýlanan) zannedilen çok güzel þirketler halen dahi sýkýntýlý yönetilmesine raðmen bizim piyasa deðerimiz den yüksek yerlere gelmektedir.

Bu güzide þirketi güzel yerlere getirmek için el birliði ile hareket edelim.

Bu ifadelerin; Sermayenin spk mevuatlarý çerçevesinde yönetime girmek yönetmek adýna teþvik edici bir yazý olarak dikkate alýnmasýný, bu beyanda hareket edilmesini ve yine fikirlerde kalýcý yer etmesi amacý ile yazýlmýþtýr.

5. Merhaba Hacý bey

Alýntý Originally Posted by cevahirr Yazýyý Oku
    arkadaþlar
    Deðerleme dýþý çöp olarak aktifinde yer alan Arsalarý binalarý hesaptan ayrýdýr.

Sayýn Çaycý Rabak gibi bir firmayý ........... Býrakýp buraya genel müdür olarak gelmiþ ve yýllarca burada bir þekilde kalmýþ ve ........ þirketi gibi ele geçirme gayret ve çabasý içinde olup bana göre sahiplenme gibi küçük bir zaman düþünce ile hareket etmektedir.

Zerrab bir ara %1 ile yönetime girmiþtir biz çok kýsa zamanda %10 gibi rakamlara ulaþabiliriz.

Yönetilmesini ;
    çok iyi olan þirketlerin tepe noktalarýnda hukukçu arkadaþlara yönetimde bizim adýmýza yazýlý bir metin ile hisse ile orantýlý teslim edelim.(bunun için ben yardýmcý olabilirim.)

Bu þirketin yönetimi;
    kurucu ortak olan sarraf ve kuyumcularýn varisleri temsil edilmesi ve alýnan tavizler ile sayýn çaycý tarafýndan yönetilmektedir.

En dandik(sadece yönetim hatasý ve beceriksizliði ve hisse baltacýlarý yüzünden baskýlanan) zannedilen çok güzel þirketler halen dahi sýkýntýlý yönetilmesine raðmen bizim piyasa deðerimiz den yüksek yerlere gelmektedir.

Bu ifadelerin; Sermayenin spk mevuatlarý çerçevesinde yönetime girmek yönetmek adýna teþvik edici bir yazý olarak dikkate alýnmasýný, bu beyanda hareket edilmesini ve yine fikirlerde kalýcý yer etmesi amacý ile yazýlmýþtýr.

Sizin düþünceniz benim için önemlidir. Bu konu hakkýnda görüþ alabilirmiyiz. Teþekkürler.

6. Ö
     Alýntý Originally Posted by cevahirr Yazýyý Oku
    arkadaþlar
    Yönetilmesini ;
    Bu þirketin yönetimi;
    Sayýn cevahir, dedikleriniz biraz zor görünüyor. %10 hisse çok büyük bir miktar. A%2-3 olsa o bile yeter. Bu þirketin dededen kalma hissedarlarý temettü yemeye bakýyorlar. Kolay kolay ciddi mal satmazlar. %10 hisse 200 milyon tl ye denk geliyor. Burdaki birkaç arkadaþ hariç herkes vurup çýkma derdinde.
    Ben geçen sene hariç her yýl genel kurula katýlýp red oyu vererek, soru sorarak farkýndalýk oluþturmaya çalýþtým. Genel kurul tutanaklarýnda bunu görebilirsin. Genel kurul yaklaþtýðýnda bir imza ile bir arkadasa vekalet verilebilir ciddi bir muhalefet oluþturularak Çaycýnýn keyfiliði önlenebilir. Farklý birþey yapmak çok zor....
    Vekalet verme yoluyla risk almadan bir arkadaþ görevlendirilebilir ona da en fazla dört kiþi oluruz.

7. ben biliyorum ki çok deðil burada 5 veya 6 kiþi bir araya gelse % 1 in üzerinde hisse sahibi olur

Ýnanýyorum ki çok rahat % 10 un üzerine biz ky olarak çýkarak ky nin yönetimlere dahil olmasý sürecini baþlatabiliriz.

Bunun için içimizden deðil dýþardan haklarýmýzý çok iyi yapabilecek hukukçulara belli bir ücret (hatta yöneticilere verilenden karþýlanmak üzere) ile temsil ettirebiliriz

Yeni bir sözleþme ile her sene gk öncesi bir metin üzerinden hareket ederek yýllara sari (hissedarlarýmýz deðiþse bile) kalýcý olarak yönetimde kalabiliriz.

Hem þirketlerimizin basýt oyunlar yapmasýna dur deriz hemde ky yi butunleþtirerek sermayenin tabana yayýlmasýna öncü oluruz

hemde sermayenin dolar ve altýn gibi üretim dýþý finansal kaynaklara akmasýnýn önüne geçeriz.

Hemde bilinçsiz ky nin zarar etmemesi için yeni alternatif bir kanal oluþturmuþ oluruz.

8.  Alýntý Originally Posted by arpaci55 Yazýyý Oku
    Ö
    Sayýn cevahir, dedikleriniz biraz zor görünüyor. %10 hisse çok büyük bir miktar. A%2-3 olsa o bile yeter. Bu þirketin dededen kalma hissedarlarý temettü yemeye bakýyorlar. Kolay kolay ciddi mal satmazlar. %10 hisse 200 milyon tl ye denk geliyor. Burdaki birkaç arkadaþ hariç herkes vurup çýkma derdinde.
    Ben geçen sene hariç her yýl genel kurula katýlýp red oyu vererek, soru sorarak farkýndalýk oluþturmaya çalýþtým. Genel kurul tutanaklarýnda bunu görebilirsin. Genel kurul yaklaþtýðýnda bir imza ile bir arkadasa vekalet verilebilir ciddi bir muhalefet oluþturularak Çaycýnýn keyfiliði önlenebilir. Farklý birþey yapmak çok zor....
    Vekalet verme yoluyla risk almadan bir arkadaþ görevlendirilebilir ona da en fazla dört kiþi oluruz.
    Sayýn Melih bey

Yýllardýr sizinle burada bir hukukumuz var.

Ben ve siz burada hissenin ucuz kaldýðý yönünde yazýlar yazdýðýmýzda ( yorumlara katýlan olmamasýna raðmen) alým yönünde bir hareketlenme in olduðuna þahitlik edebiliyoruz.

Ben yeni bir çýta hedefi koydum.

Þirket olmasý gereken deðerinin
    piyasa deðeri = ciro
    Gibi bir hedefleme ile 30-35 TL gibi bir rakamlarý belirtdim.

Burada ,tweeter ve internet sitelerinde binlerce kiþi bu yorumlarý okuyup yorum yazmasa dahi taraf olup hareket edebilmektedir.

Ki bu günkü canlanmanýn da bu beyanda olduðunu tahmin ediyorum

Son baskýlama ile 10 bin hisse ile 7.30 kapatacak hisse 7.14 kapatmýþtýr.

Yine yarýn için kendine aþaðýdan alma gibi bir düþünceye kapýlmýþ görünmekte bile olsa hareket bu günki gibi ivmelenerek devam edeceðine kanaatim vardýr.

Bizim dediðiniz rakamlarda dahi ky ye çok büyük öncü olabileceðimizi tahmin etmekteyim.

Bunun içinde birlikte hareket edebilir miyiz yollarýný aramaktayým

Az az ile çok olur

Çayçý kaç yýldýr burada 86 yýlýndan beri mi

Biz birlik olursak az zamanda çok hýzlý yol alabiliriz diye düþünüyorum

Telekkürler

Sayfa 141/332 ÝlkÝlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz