Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 151/332 lklk ... 51101141149150151152153161201251 ... SonSon
Arama sonucu : 2656 madde; 1,201 - 1,208 aras.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Dn Sevgr Arslanpay o 25.000 lotu,stelik 6,94-95 aralndan kim veya kimlerden ald Allahakna? O lotlar herhalde ayc ve takm vermediler...
    Demek ki,gerekten bkp verenler var.Gnledir borsa rekorlar krd halde senedi milim oynatmayp,hatta dren zevat herhalde Sevgr 25.000 lot mal alsn diye girimediler bu operasyona.Mutlaka avanelerine de aldrdlar. imdi belki bizler sanyoruz ki; yahu buradan kimse mal vermedii halde bunlar neden senedi basklyorlar? grld gibi veriyorlar.nk, adamlar yatrmc psikolojisini biliyorlar.nk adamlar bir sre sonra yatrmcnn "ulan borsa kyor bu inbe srekli yerinde veya dyor AMK byle senedin deyip veriyorlar.Ve nk yine birok yatrmc bugn aldm senet bir hafta inde %50 hatta %100 artsn,keyi dneyim kafasnda.Zaten bana eitli yollarla ve sanki ok biliyormusum,sanki borsadan keyi dnmm gibi kendilerine ksa srede keyi dndrecek senet sylememi isteyip tm sinir sistemimi bozuyorlar.
    Tabi hergn tavan tavan gidip astronomik rakamlara giden senetleri grdke itahlanp couyorlar.
    Sarky byle bir senet deil.Sarky brakn tavan tavan gitmeyi gerek deerini hibir zaman bulmayacak bir senettir.Zira senette speklasyon yapanlarn asl amalar irketten ellerine geen yk paralarla kalc olarak ucuza senet toplamaktr. Nispeten dk fiyatta youn alc gelmedii sre bir sre oyalanr.Bu sre iinde borsa derse o da der.
    Burada bizler iin esas olan irketin verileridir.Bu senedi tutan bu anlayla tutmaldr.Sarky yatrmcya para kazandrr ama asla ke yapmaz.

Asla yatrm tavsiyem ve ynlendirme amacm yoktur.

2. Blnme ne zaman acaba?

3.  Alnt Originally Posted by behzat Yazy Oku
    Dn Sevgr Arslanpay o 25.000 lotu,stelik 6,94-95 aralndan kim veya kimlerden ald Allahakna? O lotlar herhalde ayc ve takm vermediler...
    Demek ki,gerekten bkp verenler var.Gnledir borsa rekorlar krd halde senedi milim oynatmayp,hatta dren zevat herhalde Sevgr 25.000 lot mal alsn diye girimediler bu operasyona.Mutlaka avanelerine de aldrdlar. imdi belki bizler sanyoruz ki; yahu buradan kimse mal vermedii halde bunlar neden senedi basklyorlar? grld gibi veriyorlar.nk, adamlar yatrmc psikolojisini biliyorlar.nk adamlar bir sre sonra yatrmcnn "ulan borsa kyor bu inbe srekli yerinde veya dyor AMK byle senedin deyip veriyorlar.Ve nk yine birok yatrmc bugn aldm senet bir hafta inde %50 hatta %100 artsn,keyi dneyim kafasnda.Zaten bana eitli yollarla ve sanki ok biliyormusum,sanki borsadan keyi dnmm gibi kendilerine ksa srede keyi dndrecek senet sylememi isteyip tm sinir sistemimi bozuyorlar.
    Tabi hergn tavan tavan gidip astronomik rakamlara giden senetleri grdke itahlanp couyorlar.
    Sarky byle bir senet deil.Sarky brakn tavan tavan gitmeyi gerek deerini hibir zaman bulmayacak bir senettir.Zira senette speklasyon yapanlarn asl amalar irketten ellerine geen yk paralarla kalc olarak ucuza senet toplamaktr. Nispeten dk fiyatta youn alc gelmedii sre bir sre oyalanr.Bu sre iinde borsa derse o da der.
    Burada bizler iin esas olan irketin verileridir.Bu senedi tutan bu anlayla tutmaldr.Sarky yatrmcya para kazandrr ama asla ke yapmaz.

Asla yatrm tavsiyem ve ynlendirme amacm yoktur.
    sarky de payda olan ve bu paydasl yllarca srdrmek, hatta arttrmak isteyen adam iki elikili eyi birlikte isteyecektir. Hem elindeki irketin deerinin yksek olmasn isteyecektir (pahal). Hem de ileride elde edecei gelirle dnmeden alabilecei kadar ucuz olmasn isteyecektir. Bu fiyatlar tam da bunun karl

Hacimsiz gzkebilir. Ama emin olun ilk basamakta 100.000 lotu almaya da kalksanz, satmaya da kalksanz karlayacak bir piyasa var. O dengeyi kurmak konusunda hassaslar. Arpac da beyanna gre denedi bende kontrol ettigim bir hesapta bir iki kez denedim yle dengeyi bozmak kolay deil

4. Benim ana portfym sarku. Arada tavana doru kzdryorum ama geri gelse de sonuta hep karl oluyorum.
    rnek olsun diye anlatmak istiyorum.
    biraz da baka katlarda kazanaym dedim. nceledim ve bir kad almaya baladm.
    Ben aldka dyor. Dyor. ok iyi de tanmadm iin Dedim ki herhalde ben inceleme hatas yaptm bunu sataym. Kol kestim Sattm. 25 bin tl zarar. Toru topu ikibuuk ay sabretseydim zarar deil 120 bin tl karda olacaktm. O kat Daha gidiyor ve inanyorum ki Daha da gidecek. Ama insan psikolojisi byle ite.
    Bu rnei oumuz birok katta yaamzdr.

Flrt etmek istiyorsanz kat ok.
    Metres tutacaksanz da kat ok.
    Ama biz bu kada katolik nikah kydk. Mezara kadar peindeyiz. (Tebihte hata olmaz inallah yanllk birey dememiimdir. Cevahir ne der bilmem.)

Ben en ok u Hann n merak ediyorum.
    in can alc noktas oras, oray biraz kartrmak lazm.
    Son dzenleme : arpaci55; 29-11-2020 saat: 08:07.
    AA STEYEN TOHUM EKER....

5.  Alnt Originally Posted by arpaci55 Yazy Oku
    Benim ana portfym sarku. Arada tavana doru kzdryorum ama geri gelse de sonuta hep karl oluyorum.
    Ben aldka dyor. Dyor. ok iyi de tanmadm iin Dedim ki herhalde ben inceleme hatas yaptm bunu sataym. Kol kestim Sattm. 25 bin tl zarar. Toru topu ikibuuk ay sabretseydim zarar deil 120 bin tl karda olacaktm. O kat Daha gidiyor ve inanyorum ki Daha da gidecek. Ama insan psikolojisi byle ite.

Ama biz bu kada katolik nikah kydk. Mezara kadar peindeyiz. (Tebihte hata olmaz inallah yanllk birey dememiimdir. Cevahir ne der bilmem.)

Herkesin kendi tabiatna uygun hisseler var. Benim de ana hissem sarky, yan hisselerim de link ve arena, bunlarda ok fazla al sat yaparm sarky e kyasla, eskiden de dmsas vard onla iliki bitti ama gzel bitti. Birde arpacinin dedii gibi kt bitenler var. Mesela brsan, Ostim, pekgy, aefes i de bir dnem beendim. finansallar ok iyi diye dtke aldm. Emin olun satabileceim en dk fiyattan satmay baardm. Her seferinde ne yaptm bunlardan yaptm zararn fazlasn link arena yada sarky ykleyip daha fazlasn kazandm. Olmuyor yani insan bir hissede rahat edemiyorsa psikolojik olarak o hissede kazanma direncine sahip olamyor. kr tutunduum dallarn finansal temeli olduka salam. Yoksa piyasa ok fena

6.  Alnt Originally Posted by arpaci55 Yazy Oku
    Benim ana portfym sarku. Arada tavana doru kzdryorum ama geri gelse de sonuta hep karl oluyorum.

Sayn Melih bey

(Ama biz bu kada katolik nikah kydk.)

Buraya kadar okur okumaz size sitem eden yaz yazacaktm ki

Alt daki yazy grdm.

Mezara kadar peindeyiz.
    (Tebihte hata olmaz inallah yanllk birey dememiimdir. Cevahir ne der bilmem.)

Bizim dini nikahmz bildiin gibi ebedi ve sonsuz

Yani Katolik nikahnda daha salam

Yukardaki tesbitlerine yzde yz tamamen katlyorum

Belki bu yzden 100.000 den aa olmayacak lot kaybm vardr.

(Hem ey kardelerim!

ounuz askerlik etmisiniz. Etmeyenler de elbette iitmilerdir. itmeyenler de benden iitsinler ki:

"En ziyade yaralananlar, siperini brakp kaanlardr. En az yara alanlar, siperinde sebat edenlerdir!"

قُلْ اِنَّ الْمَوْتَ الَّذ۪ى تَفِرُّونَ مِنْهُ فَاِنَّهُ مُلَاق۪يكُمْ mana-y iarsiyle gsteriyor ki:

"Firar edenler, kamalaryla lm daha ziyade karlyorlar!" Mektubat - 417)

Benim prensibim bu..

Siperdeyim. Hatta mkk da kilitlemiim

Sayglarmla

hissimi yenemedimden belli bir rakam dal k yaptm hisseler oluyor..

Salcakla...

Redmi Note 8 Pro cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi

7. Arkadalar

Sayn Hac Melih beyin omuzlarna fazla yk yklemeyelim. Oda bilgi ve tecrbelerini yanstyor. Bende onu takip edip her 7 tl altna dte torunlar iin alm yapyorum. Bize bir ey kalmaz diyorum. ayc orbacnn nefsi kapannca da torunlara bir eyler kalr dncesindeyim. Sa olsun Hac Melih bey virgl kalkacak inallah.

Alnt Originally Posted by cevahirr Yazy Oku
    Sayn Melih bey

(Ama biz bu kada katolik nikah kydk.)

Buraya kadar okur okumaz size sitem eden yaz yazacaktm ki

Alt daki yazy grdm.

Mezara kadar peindeyiz.
    (Tebihte hata olmaz inallah yanllk birey dememiimdir. Cevahir ne der bilmem.)

Bizim dini nikahmz bildiin gibi ebedi ve sonsuz

Yani Katolik nikahnda daha salam

Yukardaki tesbitlerine yzde yz tamamen katlyorum

Belki bu yzden 100.000 den aa olmayacak lot kaybm vardr.

(Hem ey kardelerim!

ounuz askerlik etmisiniz. Etmeyenler de elbette iitmilerdir. itmeyenler de benden iitsinler ki:

"En ziyade yaralananlar, siperini brakp kaanlardr. En az yara alanlar, siperinde sebat edenlerdir!"

قُلْ اِنَّ الْمَوْتَ الَّذ۪ى تَفِرُّونَ مِنْهُ فَاِنَّهُ مُلَاق۪يكُمْ mana-y iarsiyle gsteriyor ki:

"Firar edenler, kamalaryla lm daha ziyade karlyorlar!" Mektubat - 417)

Benim prensibim bu..

Siperdeyim. Hatta mkk da kilitlemiim

Sayglarmla

hissimi yenemedimden belli bir rakam dal k yaptm hisseler oluyor..

Salcakla...

8.  Alnt Originally Posted by dostum2 Yazy Oku
    Sayn Hac Melih beyin omuzlarna fazla yk yklemeyelim. Oda bilgi ve tecrbelerini yanstyor. Bende onu takip edip her 7 tl altna dte torunlar iin alm yapyorum. Bize bir ey kalmaz diyorum. ayc orbacnn nefsi kapannca da torunlara bir eyler kalr dncesindeyim. Sa olsun Hac Melih bey virgl kalkacak inallah.
    Sayn dostum

bu tahtann bir dili olsa konusa bizim kavgalarmz bu hisse iin birbirimize dediklerimizi bir anlatsa.....

Balboa
    Bepanten devletin icrasnda akrabas m vard?

Forsa-c biraz cover13 andryor phelenmiyor deilim.
    ,..............
    Eskilerden

Melih55
    14-01-2015, 17:52

ykgyo alanlar oldu ke, daghl alanlar oldu dip....
    ykgyo aldrdklarmn duas yeter paras da cebimde kar....

Balboa

14-01-2015, 18:28

Dagi alanlarn maliyeti 1 lirann biraz stnde olduu iin kimse para kaybetmedi.sadece kardan zarar oldu.bir senelik grafiine bakan kimin dip kimin pik yaptn grebilir.karlkl cevap vememek ve yazdklarmzn silinmemesi adna sarkuysan byk ortaklarn satt kk ortaklarn ald aikar.Bu da demek oluyor ki balinalar satt fiyatn stnde almaz kk balklar yiyip aadan mal almak isterler.Bilano zarar yadrrsa temel teknie uyar ve hissenin fiyat bakr fiyatlarna paralel hareket eder.Zaten edilen kar kambiyo zararndan ku kadar kalyor.ksa vadeli borlarn ar fazla olmas ihracat iin yapt euro nun deer kaybetmesi AB iinde bulunduu durum ve ayc faktr gelecek iin umut vaad etmiyor.ksa ve orta vadade hisseye yatrlan para deer kaybetmeye mahkum grnyor.padiahm ok yaa OSMANLI ok yaa.

melih55

14-01-2015, 18:52

te byle Osmanl torunlar bu ii bilir ve adm adm takip edilir. Karda yrr izini belli eder ki asl hedefi vurabilsin.
    Bakr fiyatlarnn dmesi bakr hammade olarak kullanan sarku iin ok iyi birey. Tabi risk ynetimi yapan ve eytanla ibirlii yapanlar bunu da kendi lehlerine kullanr.

Balboa

14-01-2015, 19:35

Sarkuysann faaliyet raporunu ve dipnotlarn okuyan birisi bakrn ton bana maliyetini kolayca hesaplar.yaklak 110 milyon tl stok var ve ortalama maliyeti 3.5 bugn k fiyat 2.58.ksa vadeli borcu 650 milyon tl.kobloculara kaptrlan para uzun vadeli borlarda.toplam 720 milyon bor var.sarkuysan mterisini kaybetmemek adna demir elik irketleri gibi zararna sat yapp bu zarar da kambiyo zarar olarak bilanoya yanstacaktr.Bakrn dmesi ancak alm yaparken avantaj salar satm yaparken de zarar yazdrr.elinde ki mal satmadam mal almayan bir irket.in ucunda kar varsa ecdadmzn torununu takip ederiz tabi seve seve.3.17 ellibin lot 3.13 de adama gnde 2 bin lira kazandrr.bilano gelincede daha fazlasn kazandrr.Allah ecdadmzn torunlarna zeval vermesin.
    ........

Dagi sanki sarkuysandan daha m ok kazandrd Melih bey

Balboa nun kavaklar Mersini Hann Ankara'da yemekler gezmeleri....

Arsalar tarlalar..

Neyse.....

Sayfa 151/332 lklk ... 51101141149150151152153161201251 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •