Cem okullu petkime gelmiþ
Bizde bu kadar iþlemi kim yaptý yönetim kurulundaki çayçý ile birlikte YKB ve diðer banka mý
Ve bu iþ burda biter mi
sanki bir canavar geldi ama kim nasýl
Pazartesine bakacaðýz..
Bizi yönetim kuruluna seçtirmemek için [emoji849]oyun mu oynadý..
Çaycý rabaktaki beyaz tahta dönemini mi hatýrladý.
Bakacaðýz.
Þimdi kalkma vakti.[emoji3575]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yukarýdaki listelere bakarsan deutche bank yabancý bir milyon yüz bin lot alým yapmýþ.
Belli ki bizim gördüðümüzü birkaç gavur da görmüþ.
Böyle sýð bir kaðýdý dün alýp da yarýn satmayý düþünecek deðil. Zaten iþlem hacmindeki aþýrý artýþ da kavganýn büyük olacaðýný gösteriyor.
Baskýya gerek Yok Çaycý artýk gerçek deðere getirip orada oynamasý lazým.
Heyecanlý bir bekleyiþ olacak, aþýrý düþüþler bizler için bile fýrsat diye düþünüyorum.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Öncelikle daha önce yazdýðým yorumda kötü çuvalladým .Sarky ilk kez üst üste 3 kez tavan yaptý.Ve bugün 9,37 den hangi akla hizmet ederek 8,13 kapattýlar? o da ayrý bir konu.Sarky daha önce de tavan yapýp geri geldiði için ben akýllý! tavandan satýp düþükten alýrým düþüncemle ilk tavanda bir kýsým senedi verdim.Tabi daha sonra arkasýndan bakakaldým.Ama bugün 8,13 beni umutlandýrdý.Pazartesi þayet bu ve daha aþaðý seviyelere gelirse malýmý yerine koyacaðým.
En korktuðum þey budur. Alttan alýrým diyip satývermek. Saðlam kaðýtlar için Çok tehlikeli.
Aracý kurumdak kiz da bana bunu önerdi miktarýnýzý artýrýrsýnýz tavanda iken satýn nasýl olsa geri gelecek alýrsýnýz dedi. Ben de olur olur dedim ve tersine 9 ortalamada alým yaptým.
Eðer satarsanýz Düne kadar 3/5 liradan iþlem yaptýðýnýz kaðýda asla 9 iken giremezsiniz girseniz de görürler tepenize vurur geri alýrlar. Çünkü siz o kaðýdýn 5/6 olduðuna inanýrsýnýz. Ýþin psikolojisi bu. (Anlatmaya çalýþtým ama anlatabildim mi bilemiyorum)
Malýnýza sahip çýkýn bu sene genel kurulda kök söktüreceðiz. Vekaletlerinizi hazýrlayýn.![]()
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri