Þu kadarýný söyleyeyim, 98 yýlýnda borsaya ilk girdiðimde 3 bin TL ile yatýrým yaparken ve bunu defalarca söylemiþken forumda Nikimden dolayý isim benzerliðinden ve söylediðin 5-6 kaðýtta tutunca tüm forum bana inanmadý tuttu lar sen anlattýðýn kiþi deðilsin ee kimim iþte þu büyük spekülatörsün. ! Yahu o deðilim vallahi dediðim gibiyim. Sonra para karþýlýðý tüyo talepleri falan. Az daha þeytana uyacaktým! Ýyiki uymamýþým.. beyse oara falan gerek yok þu hisse iyi prim yapabilir dedim. O hissede ertesi gün % 10 yapýp geri geldi. Baþladýlar hakarete, tehtide..
Ýþte son olarak büyük prim yapan kaðýtlarda baþ yorumcu idim. Gördüðüm þey þu,; Þener Þen in Namuslu filmi ile Rahmetli Kemal Sunal'ýn Zübük filmi.
Yani kolay zengin olma için kendi dolandýrýcýsýný yaratma, nankörlük, fesatlýk, narsistlik..
Size insan gibi efendi gibi soru sordum iplemez ayaklarýna yattýnýz! Þimdi ne anlatýyorsunuz, ne konuþuyorsunuz?! Bende kendimce takýlýyorum. Hem sorduðum sorulara niye yanýt vermedinizde þu anda kendinizle çelýþen tenkitler yapýyorsunuz?! Niye niye bir söyleyin bakalým ?!
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri