Bu arada benim elim hep klavyedeama sarky satmak için deðil bu aralar satacak hisse buluyorum bol bol paralarý nereye geliyor tabiki sarý kýz a
Bu arada benim elim hep klavyedeama sarky satmak için deðil bu aralar satacak hisse buluyorum bol bol paralarý nereye geliyor tabiki sarý kýz a
Evet hissenin temeli saðlam olunca bende temeli saðlamlaþtýrdým. Biraz araþtýrma yaptým açýklanan vergi dairesi karý ile konsolide arasýnda belirli farklýlýklarýn döviz kuru ile iliþkisi olup olmadýðýna direk bir iliþki yok gibi ama son iki yýlda vergi dairesi karýndan düþük gelmiþ konsolide. Asýl bomba þurasý olacak bence bilanço anlamýnda, konsolide vergi dairesinden 20 milyon düþük bile gelse ki o kadar fark etmez. Son iki senedir kötü gelen son çeyrek bu sene oldukça iyi gelmiþ olacak ve geçen yýl son çeyrek olan 3 milyon karýn yerine 30 milyon civarý kar eklenmiþ olacak. Buraya kadar yazdýklarým en kötü olasýlýk.
Gelelim iyiye ve benim beklentime bence konsolide bilançoya yurt dýþý þirketlerden ve yurt içi iþtiraklerden artý kar biraz daha bu sene artabilir. Tam hatýrlamýyorum ama Çaycý Bulgaristan'daki fabrikanýn daha yüksek kapasite ile çalýþmaya baþladýðýný söylemiþti. Tüm bunlarý hesaba katarak ben 210 milyon civarý kar açýklayabilir konsolide de diyorum. Bakalým ne olacak.
Ýmzadaki anketi doldurmayý unutmayýn ortaklar.![]()
Temettü beklentileriniz nedir ortaklar kaç kuruþ gönderir bu sene
Tavanýmýz hayýrlýsý olsun![]()
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin BildirimÖzet Bilgi Þirketimizin kayýtlý sermaye tavanýnýn 600.000.000.-TL'ye çýkarýlmasý için SPK'ya yapýlan baþvuru hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.01.2021
Ýlgili Ýþlem Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmý
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 300.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 600.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2025
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No 6
SPK Baþvuru Tarihi 04.02.2021
SPK Baþvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 17.02.2021
Ek Açýklamalar
28.01.2021 tarihli açýklamamýz ile kamuya duyurduðumuz üzere, Þirketimizin kayýtlý sermaye tavanýnýn 600.000.000.- TL'ye çýkarýlmasýna ve izin süresinin 2021 - 2025 tarihleri olarak belirlenmesine iliþkin Þirketimiz esas sözleþmesinin "Sermaye" baþlýklý 6. Maddesinin tadili, T.C. Baþbakanlýk Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 17.02.2021 tarih ve E-29833736-110.04.04-1947 sayýlý yazýsý ile ekteki þekilde onaylanarak Þirketimize iletilmiþtir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Sarý kýzýmýz allandý pullandý görücüye çýktý.
Yakýnda düðünümüz var.
Takýlarýnýzý hazýrlayýn 2,5 luk Reþat altýný olsun..,
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri