Yok bir yere gitmem gibi azalýrým belki biraz daha buradayýz inþallah hissenet de iki hissenin forum alanýn da her zaman vakit geçirmeyi çok sevmiþimdir bir burasý bir arena forumu![]()
7 milyar ciro yap 70 milyon temettü daðýt.
Bir bankaya desen ki ben 7 milyar ciroyu senin üzerinden iþlem yapacaðým bana ne promosyon verirsin desen %2 den 120 milyon havadan para verir.
%21 net yani yani 13 tl ye 21 krþ temettü... %2.
Ýþte herzamanki gibi kalem çaycýnýn elinde. Gram gram ölçüyor biçiyor öyle sonlandýrýyor.
Daha ne istiyorsunuz Þükredin oturun oturduðunuz yerde diyor Çaycý. Þýmartmýyor kimseyi.
Doðru buna da þükür.borsada herkesin birbirini dolandýrdýðýný düþünürsek buna da þükür.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
þimdi var olan durumu deðerlendirmektense yakýn gelecekte oluþacak geleceði hesaplamak daha doðru olacaktýr. Þu anki
F/k 15.8 civarý cok pahalý mý deðil, ucuz mu ucuz da deðil, fakat 2020 1. ceyrekte çok zayýf bir kar açýklamýþtý, (18 milyoncuk) 2021 1. çeyrekte, muhtemelen bu rakama kýyasla daha iyi bir kar rakamý açýklanacak, dolayýsýyla potansiyel F/k oraný 2021 birinci çeyrek açýklandýðýnda 12 lere yaklaþabilir. belki bir iki hafta bu beklentiyi satýn almaya baþlamak doðru olmayabilir, fakat nisan ayý geldikten sonra, hisse fiyatýnýn 12.5 lerin altýnda olmasý cazibesini arttýrýr. Açýkcasý 15 tl üstüne hýzlý þekilde çýkýp oraya yerleþmesini hiç istemem, çünkü elimde mal kalmaz.ben özünde kademeciyim sonuçta,
Yer Ýmleri