11 martta aldýðýmý yazdým sürekki ana lotlae elde sat al yapa yapa tek hanede benin maliyetim ayrýca neye göre 3 hane tamamen uydurmayla ilgilili😂birde hisse de çýt yok bir soru sordum çalý arkasýndan çýkmaya baþladýlar beyler ben vebal almamak için çok çabalarým durdo 3 lira ijen alanlardaným iþbir 300 ken tpmol 3 lir iken deva 4 lira iken vakko 4 lira ijrn alkim 20 bölünmeden önce dmsas 2 lira bedelli yap adan önce bunun gibi daha 20 tane hisse sayabilirim
ytd deli saçmasýdýr
Melih Bey
Balboanýn baþka bir versiyonlarý mý geldi
gözümüz aydýn...
Bakalým neler olacak ..
Balboa hakkýný helal et...
Yakýnda kavaklar arsalar havuzlar yemekler...Ankara'da gezmeler Ankara havasý iyi gelmiyordu mu acaba....
Sayýn Cover sende ne rüya görmüþsün maþallah bir hayra yoramadýn gitti ama saðlam görmüþsün maþallah ki fazla korkuyorsun 3 harflilerin yarýsý da yeter bize🤣😂
Sabah uyanýnca Söyle bir bakayým dedim gözlerime inanamadým. Halen gözlerimi oðuþturuyor yorumlarý birer kez daha okuyorum.
Gece kimse uyumamýþ yorum yapmýþ.
Helal olsun bu günleri görmek de varmýþ. Çaycý sen çok büyüksün...
Biz, al /yat yaparak bu günlere geldik. Öyle ki portföyüm tek kaðýt olmuþtu. Korku baþladý, riski azaltmak için biraz satýp portfyü zenginleþtirdim.
Þimdi webster arkadaþýmýz 15.92 den alýp "al sat " yapýp gideceðim diye yazmýþ. Böyle cesurca davrandýðýna göre arkadaþýn bir bildiði olsa gerek diye düþünüyorum. Acaba bu alýmý yapmasý için nasýl bir bilgi aldý. Bizde bilsek iyi olur.
Önümüzdeki günlerde olacaklarý büyük bir heycanla bekliyorum, teknik açýdan 17.50 yi kýrarsak 22/25 lere yolculuk baþlar. Temel açýdan çaycý bir müjde patlatýrsa daha dahasý da olur.
Ama Bunlar RÜYA ve hülyalarýmýz..
Ya olmazsa?
Hayýrdýr inþallah diyelim. Hayýrdýr.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Belli oluyor kendisinden çok þakþakçýlarý yazdýðýna göre, peki sen okul defteri etiketi misin![]()
Pek de birþey dememisiz yani
Niye Webster ý anlatmaya savunmaya durdunuz anlamadýn. Bir marka ise daha güzel arkasýndan gelenlerle bol bol aksiyon olacak demekki hissede ben aksiyonlarý severim.
Birde açýk ve net aldýðý lotu yazýnca ve yükselecek deyince birileri o yazýlan yorumun maksatýnýn köyü niyetler içerdiðini düþünüyorum. Yoksa niye tepki göstereyim. Ben yükselmesini istiyorum adam yükselecek diyor. Ama yýllarca böyle dalavereleri görünce insan ifþa etmek ve oyunu bozmak istiyor. Oyun oynamayýn algý oyunlarina girmeyin hisse de iki al sat yapacaksýnýz diye milleti büyük yükler altýna sokmayýn. Ben de alýp satarým sirekli elim de sizden hýzlýdýr tahminim. Lakin burda yazýp algý yapmadým hiç bir zaman
Yer Ýmleri