ne diyordular size
fenomen (yani ...çok bilmiþ ) mi....
Bu hayalimizle üzdük sizi
Özür dilerim...
Herkes gibi ben dahi muhakkak gireceðim diye mezarýma hayalen girdim.
Ve kabirde yalnýz, kimsesiz, karanlýk, soðuk, dar bir haps-i münferidde bir tecrid-i mutlak içindeki tevahhuþ ve me'yusiyetten tedehhüþ ederken, birden Münker ve Nekir taifesinden iki mübarek arkadaþ çýkýp geldiler.
Benimle münazaraya baþladýlar.
Kalbim ve kabrim geniþlediler,
nurlandýlar,
hararetlendiler;
âlem-i ervaha pencereler açýldý.
Ben de þimdi
hayalen
ve istikbalde
hakikaten göreceðim o vaziyete
bütün canýmla sevindim
ve þükrettim.
Þualar - 259
Hayal olmadan yol gidilmez, gidilse de manasýna erilmez.
Güzel bilanço gelsinde hisse fiyatý önemli deðil, kötü bilanço getiren aþina olduðum hisseler var. Link ten vazgeçmek yok o ayrý, ama diðerlerine boþ ol deyip, sarý kýza teslim olacaðýz gibi
ayýn 19 da bilanço açýklanacakmýþ yedin mýna koduðumun kaðýdý sinirlerimi hoplattýn çaycý 170 kar gelirse bunu senin baþarýn diye saymam 200 ve üstü senin baþarýn olur ama ben senin baþarýlý olacaðýný düþünmediðim için kar rakamýný 168 ile 175 olarak bekliyorum
ytd deli saçmasýdýr
Geçici son 17 si gecesi açýklanacak bizim konsolide de takriben yakýn deðerler çýkar
sýkýntý da deðil...
Mesele bu ay vergi barýþý sürecinin 31 aðustosta bitmesi...
Çok yönlü olan bu barýþýn ciddi þekilde þahýslarda nakite dönüþe ihtiyac veriyor ve kiþilere satýþ yaptýrýyor
Tatil ve pandemi stresinden kurtarmak da para harcatýyor.
Vergi matrah artýþý þirketleri zorluyor
Tahminen ay sonuna rakamlar biraz daha geriler
Eylül ortasý ziraat ile baþlayan satýþ gelirleri ve eðitimin çarklarý döndürmesi bir çok sektörde hareketlenme ile ivmelenme baþlar
Ancak iyi kar açýklayan açýklayacaklar öne çýkacak gibi.
Çok güzel karlar geliyor.
Ama iç ediliyor..
Hayýrlýsý
Biz ümitliyiz.
Sarýkýz
Nükleer ve bir çok yenilebilir enerji ve elektrikli araçlar konusu ile kaliteli çýkýþýný devam ettirir
Ýnþaallah
Ytd dýr....
Yer Ýmleri