Behzat abi 3 liralardan beri buradasýnýz. Konsolide de vuk gibi gelir mi ters köþe yapar mý acaba?
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Behzat abi 3 liralardan beri buradasýnýz. Konsolide de vuk gibi gelir mi ters köþe yapar mý acaba?
Bence ters köþe yapmaz.
Benim kaným þu; Þöyle bir alýþ satýþ kademelerini inceleyin.O kadar serbest hareket ediyor ki,alýcý yok zira.Satýþtaki mallarý çýkýp biri alsa ki almýyor.Þok olacak.Zaten uzun süre tutmuyor orada.Düþünün bir; bugün 12.50 den beþ dakikada 12,68'e çýkarýyor sanedi.Tahtada kimse yok çünkü.
Bence tek amaçlarý; piyasada çok az bulunan senetleri tamamýyla toplamak.Bu gayretler bunun için.Çünkü taþ devri,demir devri bitti.Þimdi bakýr devrindeyiz.Adamlar bunun bilincindeler.Ben derim ki;kimse artýk yok V.D, yok konsolide kara bakmasýn.Þayet gençseniz siz de kendiniz ve çocuklarýnýz için Sarky toplayýn.Ama birden deðil.Ufak ufak biriktirin.
Unutmayýn; elektrikli araçlar tam gaz.Ve de bakýr yetiþmeyecek bunlara.
Orta genç diye avutayým kendimi abi. Teþekkürler yorumunuz için.Uzun süredir takipteyim sizi sarky, agyo, cemts tan. Müziðinizi de dinledim ayný zamanda.
Tebrikler tahmininiz için. Peki borç biraz çok gibi deðil mi acaba?
Hisse 8 f/k larda iþlem görmeyeli çok olmuþtu, baþarýlý bir bilanço, ciro ve kar marjlarýnýn yükseliþi oldukça çarpýcý, birde þu finansman maliyetleri olmasa,yine de aþýrý talebe cevap verebilmesi adýna iyi bir yönetim sergilendiði ortada, gelecek dönemlerde bakýr fiyatýndaki düþüþlerin bilanço üzerindeki etkisini izleyeceðiz, yönetimin becerisi ile bakýr fiyatlarýndaki dalgalanmalara karþý þirketin iyi iþ çýkaracaðýný ümit ediyorum.
Birde bu patronlar niye hisse almýyor uzun zamandýrnereye yatýrým yapýyorlar.
Yoksa el altýndan mi topluyorlar artýk
Yer Ýmleri