Ayýn 1 den bu yana bile bankof üive diðer aracý kurumda 3 milyon yaklaþýk lot almýþ yani zirveye yakýn zararýna satmaz herhalde o kadar lotu
Ayýn 1 den bu yana bile bankof üive diðer aracý kurumda 3 milyon yaklaþýk lot almýþ yani zirveye yakýn zararýna satmaz herhalde o kadar lotu
ytd deli saçmasýdýr
Sayýn Cevahir ben þahsen sarky, arena, link gibi hisselerin tahtasýnda güzel öðrencilik yaptým, girdiðim hisselerden az yada çok kar ederek çýkmayý öðrendik, tamamen terk etmediðim tek hisse sarky, diðerlerinde genelde kar cebe yakýþýr deyip defteri kapatýyoruz yada finansallarýnýn gidiþatýný beðenmedim olursa kar zarar bakmadan deðiþikliðe gidiyorum.
Birde al sat yapmadan borsa da var olmak bence çok sýkýcý, bu iþin zevkinin %60 ý trade edebilmek, ben mesela bugünü trade etmesem -%1 ile kapatacaktým, trade etmem sebebiyle -%0.35 ile kapadým. Her gün benzeri oranlar yakalýyorum. Bunu sadece trade edilerek para kazanabildigini anlatmak için örnekledim. Tabiki trade etmek illa gerekli birþey deðil, herkes zamanýný ekranýn baþýnda harcamaktan hoþlanacak zorunda deðil
Sayýn Cover
Sadece bugünü anlattýnýz.
Total e bak en baþdan hesabýný yaptýn mý...
Benim inancým mý..
Alsat harici olursa olandýr.
Ben ssrky harýci oyuna gitmeseydin.
2012 sonrasý girdiðim bu hissede 2 kat daha olacaktý.
Yada bana bu ilahi ikaz sen yapma ikazý
Bilmiyorum.
Biraz ssrky satayým dedim.
Sattým.
THY aldým çýktý.
Sonra satayým altdan sark alayým 1 TL kazanayým dedim.
Öyle oldu ki 1 krþ yüzünden eksi kapattýk.
1993 de Nasrullah ayan dan dolayý nasibime düþen mahkemenin var olandan daðýttýðý bana verdiði 397 adet ereðliyi Takasbank yok diyerek vermedi bugün karþýlýðý 10 milyon
Ben zararda mýyým.
Baktýðýn yerden
Sen ben o....
Her þey kader ile takdir edilmiþtir.
Kýsmetine razý ol ki, rahat edesin.
Mesnevi-i Nuriye - 129
Daha kavaklar kavaklýlklar ortaya çýkacak
Deðil mi Balboa...
Sarýkýzlarý kavaklarýn olduðu göle koyup temizleyeceðiz
Neredesin Balboa....
Nerede o günler...
Yani ozet
Al sat benim inancýmda yoktur
Olmamalýdýr.yaparsam da dayak yemiþimdir
Al sat Kumardýr dedikleri þey benim için doðru gibidir.
Bana lazým olan Karýna temettüsüne ortak olmaktýr
Musbet olaný bulmaktýr.
Uzun vadede kazanacaðýmý bilmektir uygulamaktýr.
Buradan çýkarsam yine uzun vadeli ucuz temeli saðlam bir þirket olacaktýr.
Vesselam
O zaman al sat demiyelim kademeli azalt cogalt diyelim adýnaalmak yada satmak için en doðru noktayý tutturabilmek için bu gerekli, yine de ustam senin dediklerinde doðru kademeli satýþta direkt yukselislerden yeterince yararlanamama riski var, mesela sarky direk 3 TL den 19 a gitseydi ben kademeli sata sata 10 olmadan biterirdim malý ama hep aralarda es verdi
Sayýn rcevahir ortaðým sonuna kadar size katýlýyorum 2013 ten beri borsadayým çok hisse yakaladým eskiden hep teknikle hareket ederdim ve her seferinde günlük al satlarla çok kazandýðýmý sanmýþtým ve þükür kazanmýþtým ama sonra eski hesaplarýmda tesadüf 2 yýl önce elime ekstreler ve çizdiðim rakamlar grlmiþti kaba bir hesap yaptým kazandým derkrn eðer hiç kýpýrdamasaydým muhtamelen çok ciddi birikim elde etmiþtim mesala sarky bölünmeden önce elimde vardý 4 liradan snfam 2 lira tmpol 2 liradan kords 3 liradan sasa 3 liradan alctl 3 acsel 3 tmsn 4 alka 2 bunun gibi yaklaþýk 30 dan fazla hisse yazabilrim ve en büyük balýðým jants 20 lira idi bölünmeden önce so uþ hiç birþey yapmasaydým en kötü 3 yýl bekleseydim þimdi sermayem 7 ye katlamýþ en kötü ben ise totalde 3 katladýpým için büyük baþarý sayýyorum bu düþüncemden dolayý çünkü satýnca birsüre sonra hisseye ilginiz güveninþz kayboluyor ve ya aldýpýnýz hissede zararda olduðunuz için geçiþ yapamýhorsunuz sarky maliyetim 10 altýnda idi ve buradada belirttim yaklaþýk 100k bir týk üatünde hissem var hisse 17 geldiðinden eski ben olsam kesin trade eyeim diye satrdým ve çok büyük ihtimallede 12 veya 13 lerde almazdým baþka hisselerde olurdum sonuç buraya geldiðinded düþsün diye almazdým ama þimdi kafam o kadar rahatki hisse 19.5 veya 18.1 veya 11 olmasý benim için anlm ifade etmiyor hissenin ilk ciro pd olmasýný bekliyorum ama en önemli hanönü ve 2025 bakýrýn maksimum kullanýldýðý dönem geleck ve benim 3 rakamlar geldiðinde kismi bedalaþacaðým temelini bozmadýðý sürece herkese hayýrlý kazançlar
ytd deli saçmasýdýr
Yer Ýmleri