Çok Deðerli arkadaþlarým,
hepinizin çok güzel yorum ve bakýþ açýsý var. Ben de borsanýn ilk açýldýðý günden (1986) beri sarkuyu aldým ve biriktirdim. Evet rýským varsa burda da vardýr dedim. Al sat benim de ana hedefim deðildir mezara kadar görüþünde olanlardaným. Ve hamdolsun ki, bu düþüncemin nemasýný da fazlasýyla aldým.
Ancakkkkk,
Borsalar artýk ülkelerin, Çanakkale'si, Sakarya'sý oldu.
Þu anda da bist te çok ilginç þeyler oluyor.
Milyar dolarlýk ülke varlýklarý onda bir, yirmide bir fiyatlara düþürülerek gavurlar tarafýndan toplanýyor. Borsa bu ülkenin var oluþ yok oluþ meselesi haline geldi.
Bir tarafta Halka arzlarla küçük yatýrýmcýya maymuna bak maymuna oyunu oynanýyor. Dikkatler baþka yöne çekiliyor.
Diðer tarafta ise Baský ile düþürülen ülkenin temel þirketleri var ve bunlar bedavanýn da altýnda toplanýyor.
Örnek, Koç, Sabancý, Tekfen, tcell, Erdemir, ASELSAN, Tüpraþ, Petkim, vs. Vs. Vs. ve bunlarýn yüzlerce alt þirketleri þu anda Yok pahasýna gavura gidiyor. Bunlar ülkenin dünya çapýnda faaliyet gösteren stratejik þirketleri.
Nedense ben de þimdilik kendi kazancýmdan çok ülke kaynaklarýnýn gavura peþkeþ çekilmesine karþý bir mücadele içinde olmak istiyorum.
Ne derece doðru bilmiyorum ama böyle bir psikoloji içindeyim.
Herkese bol kazançlar diliyorum.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri