Originally Posted by
addictive
tahtada her turlu kafa karýstýrýcý, algý bozcu hareket kabulum. orasý borsa diyelim ama bilanco bambaska bir boyut. bekleyelim konsolide icin, usa ve bulgaria dan neler gelecek. sonucta onlarýn karý da vuk a gömülü, temettuler de icinde. en fazla 30M oynar. bekleyelim gorelim. 15 milyar icinde %3 kar marjý dunyanýn hic bir firmasýnýn calýsmadýgý oran. madencilik evet dusuk kar marjýna sahip o da %8 ler de.
kimseyi olmasý gerekeni yaptýgý icin opmeye, taçlandýrmaya gerek yok. ulkede ahlaklý insan olmak ayrýcalýk durumuna geldi. ahlakýyla, adabýyla yapýlmalý isler. madem borsaya kote, yapýlan isi tüm þeffaflýgýyla ortaya koymalý zaten firmalar. ülkede hýrsýz kendini akýllý sayýyor. ahlaksýz iþ bilen oluyor.
kimseye fazla dokundugumu dusunmuyorum, 3. ceyrek ortada, vuk ortada, bilancoyu da okuruz. uslupta kývamýnda bence. borsada sadece elindeki 5-10k yý koyup hayal kuranlar haricinde, benim gibi hayatýný burdan kazananlar da var. tum dunyadan haberleri, tum fiyatlarý, sirketin tum bilgilerini, gelecek projeksiyonlarýný yapanlar. size cok daha ayrýntýlý grafikler ve bilgiler de verebilirim, suanda sadece bu bildiklerim ýsýgýnda 15B lik bilanco 450M kar yazarsa icinde hýrsýzlýk var diyerek yetiniyorum. dovizi al-sat yaptýrýyorlar diye aglanýp tum youtube küstatlarýna anlattýrýp iþte bu yuzden derlerse ... orasýna bakcaz artýk.
Yer Ýmleri