Arkadaþlar size asýl bombayý patlatayým mý.... Sarkuysan biliyorsunuz bakýr mamülleri üreten ayný zamanda otomobil parçalarý da üretip birçok Türkiye'de de iþtiraki olan ayrýca Amerika ve Bulgaristan'da fabrikalarý olan 70'ten fazla ülkeyi ihracat yapan 9 aylýk hasýlatý 55 milyardan fazla olmasýna raðmen piyasa deðeri 20 milyar etmeyen bir dev deðil mi.... Tamamen matematiksel verilerden bahsediyorum dünyada 10 Avrupa'da 3 ve Türkiye'de sektöründe birinci olan bir þirket....
Ama asýl haber ne biliyor musun sýký durun... ÞARKIYSAN 2011-2012 YILLARINDA BAÞLAYIP YAKLAÞIK 10 YIL SONRA 2022 YILINDA TÜM ÝZÝNLERÝNÝ ALARAK ARAÞTIRMA ÇALIÞMALARINA BAÞLADIÐI KASTAMONU HAN ÖNÜNDE DEVASA BÝR BAKIR MADENÝ ÇALIÞMASI VAR ARKADAÞLAR.... BU BÖLGEDE YAKLAÞIK 2-3 YILDIR MADEN ARIYORLAR BAKIR MADENÝ.... BÝRÇOK YATIRIMCININ BUNDAN HABERÝ BÝLE YOK BU ÖNEMLÝ HABERÝ UNUTMUÞ YA DA KAÇIRMIÞ DURUMDALAR.... VE FARKINDAYSANIZ SON 6 AYDIR BÝR SENEDÝR HÝÇ PRÝM YAPMAYIP AKSÝNE ÝNADINA DÜÞÜRÜLEN BÝR ÞÝRKET.... BÝR ÞEY DAHA ARAÞTIRDIM HANÝ AMERÝKA'DA DA FABRÝKASI VAR DEDÝM YA AMERÝKALI EN BÜYÜK FONLARDAN BÝRÝ BAÞKA YABANCI ARACI KURUMLARI KULLANARAK 31 MÝLYONDAN FAZLA SARKUYSAN HÝSSESÝ ALMIÞ.... BABASININ HAYRINA ALMADI HERHALDE.... MUHTEMELEN BU BAKIR MADENÝ ÝLE ÝLGÝLÝ REZERV ÝLE ÝLGÝLÝ BÝR HABERLER GELEBÝLÝR SON DÖNEMEÇLERDEYÝZ DÝYE DÜÞÜNÜYORUM.... BORSADA BEKLENTÝLER SATIN ALINIR SÝZ DE BÝLÝRSÝNÝZ BUNLAR ÞAHSÝ DÜÞÜNCEM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR KENDÝNÝZ DE ARAÞTIRIN KARAR VERÝN...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri