Özl den bazı arkadaşlar pıst 100 grafı istiyor benim graflarda 2100 üst kanal kırılmadan graf paylaşmanın manası yok.
burayı takip eden emek hırsızları var geliyorlar kopyalayıp gidiyorlar analizleri götürdükleri yerlerde altına yazmadan kendi analizimiş gibi anlatıyorlar benimde haberim yoktu , yalnız hisse net te daha önce yazan çoğu teknikçi twiterda hem buraya hem oraya takılan arkadaşlar bildirdi öğle haberim oldu.Bu yüzden ben istemediğim sürece bunlara elimi belli etmiyorum.
Beni daha önceden tanıyanlar bilir özl den yazdığınızda hepinize dönüş yapamam , vıopta yazarken oradayım diye ortaya yazıyordum ,burada yazarkende burada paylaşım yapıyorum.
Bugün bir şey olabilir gibi. Hacimde fena değil 2058 geçilecek mi bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
" Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "
Abd, Avrupa bu kadar geri çekilmişken bist 100 bu kadar yüksek kalmasının tek sebebi dolar bazlı düşük seviyelerde olması mı?
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Bu endeksin içinde yabancı yerine yerli milli oyuncular var ise ben endekse TL bazlı bakarım,
ha bunu kendi içinde ayırırım nasıl derseniz ihracatını dolar bazlı yapan şirketleri takip ederken hem dolar hem TL bazlı takip ederim.Eregl,tuprs,krdmd,sasa vs ağır sanayi şirketlerinden örnek verirsek yılbaşından beri baktığınızda dolar bazlı baktığınızda ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.
Yer İmleri