viop tarafında ilk çeyrek kar beklentime paralel olarak sahol pozisyonu açtım birkaç gün önce. bakalım orada neler olacak
holdinglerde düzeltme mevcut arkada bahsettim geride kalan tahtalar yukarı alıyorlar ,
pıst 100 de 2300 üzeri yan tahtalarla beraber genel bir yükselişe dönebilir.
yonca 12.19 üzeri saatlikte kalabilirse 12.30-12.45 kısa vade hareket beklenebilir.
30.03.2022 de yorumladığım yonca hareketi oldu,
dolar bazlı direnç bölgesinde 0.84 üzerine atıp kapanışlar yaparsa arka sayfada paylaştığım graftaki yukarı bant hareketleri gündeme gelir.
badem spor tahtaları pıst 100 2400 seviyelerinde ,
yonca,petkm,tuprs geride kaldı tahtalar arası geçişte ,
tuprs da hedef 218-220 bandı. petkm ilk hedef şuanda flama çalışması mevcut tek eksik yanı bugun badem bofası yerine tacirler makinada orada flama çalışırsa kanal tepesi 9.47 formasyon hedefi 9.70,
yonca haber olumlu ise 13.60 bölgesini beklerim.
özl gelen sorularıda cvp lamış olduk
dünkü petkm yorumum buda grafı 9.20 üzerinde kaldığı sürece hedefler grafta.
Ralli rakamım sorulmuş 2237 üzeri haftalık hacimli kapanışlarda RALLİ başlar benim graflarda. Temel hikayede oluşturmaya çalışıyorum .
23.03.2022 tarihli görüşüm söylediğim bant üzeri haftalık ilk kapanışı yapabilecekmi bakalım.
kapatırsa haftaya dış piyasalar izin verirse , haber kaynaklı piyasa oynaklığı değişiyor.
pıst 100 de 2290 beklentim mevcut.
badem spor tahtaları pıst 100 2400 seviyelerinde , yonca,petkm,tuprs geride kaldı tahtalar arası geçişte ,
tuprs da hedef 218-220 bandı.
petkm ilk hedef şuanda flama çalışması mevcut tek eksik yanı bugun badem bofası yerine tacirler makinada orada flama çalışırsa kanal tepesi 9.51 formasyon hedefi 9.70,
yonca haber olumlu ise 13.60 bölgesini beklerim.
özl gelen sorularıda cvp lamış olduk
Yer İmleri