aşağıda destekleri belirttim 1. destek güzel çalışmış. cam göbeğini geçip kanalın içine girmesi gerek. geçen burada belirttim 4.91 direnç diye oraya vurup geri geldi . Buralardan toparlanırsa grafın içinde beklediğim hedefler mevcut.
Originally Posted by bulut1-53 aşağıda destekleri belirttim 1. destek güzel çalışmış. cam göbeğini geçip kanalın içine girmesi gerek. geçen burada belirttim 4.91 direnç diye oraya vurup geri geldi . Buralardan toparlanırsa grafın içinde beklediğim hedefler mevcut. Cok tesekkurler hocam, bize inanilmaz destek oluyorsun. Sayende cok sey ogreniyoruz Ellerine saglik.
Originally Posted by bulut1-53 aşağıda destekleri belirttim 1. destek güzel çalışmış. cam göbeğini geçip kanalın içine girmesi gerek. geçen burada belirttim 4.91 direnç diye oraya vurup geri geldi . Buralardan toparlanırsa grafın içinde beklediğim hedefler mevcut. Çok önceden beri seneryomuzu paylaştım endek ten dolayı buda diğer tahtalar gibi bocalıyor. Testereli bir 2018 izliyoruz.
halk en alt çizgiyi kırmaması gerek 2009 gelen destek . Halk kendi hikayesinden 1000-500 günlük ortalamaların dibinde . Nisan da çıkacak haber ne olur bilinmez . Düşeni yukarı kırarsa 10.45 seneryonun ilk bantları olabilir.
Forum Rules
Yer İmleri