Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
sindoma53 hocam özelden çokça soruları engellemek için
siz Pozisyon azaltıyorum yada çoğaltıyorum dediğinizde insanlar özel mesajla sizi rahatsız edene kadar
saatlik MAV 8-21 ortalamaları ayarlasalar kesişimle hangi yönde gidileceği yönünü bir nebze kendileri tespit edip stop seviyelerini uymak kaydıyla gerekli pozu almaları daha mantıklı olmaz mı?. .
Ben gördüğümü paylaşıyorum , kendileri kendi argümanları ile karşılaştırıp oyunda ne yapacaklarına karar vermeleri gerekli.
Çünkü diyelim 1 liradan A tahtasında stop oldum , döndü tahtayı aldılar yeniden tahta 1.10 olmuş gidiceğini anlarsam benim için fiyatın önemi yoktur , yakın stoplos lu oyuna dahil olurum , bunu bazen 2-3 tahtada birden fazla yaparım , bana göre oyun kurmsın zaten kimse ben sadece burada görüşümü paylaşıyorum .Yanıla bilirimde sonuçta karşımızdaki badem spor hem temel hem makinalara sahip sistem.