Beni de yaniltti bu kaðýt 4.12 den de ben çýkmýþtým daha çok zarardan kurtuldum .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kimsenin aklýný karýþtýrmak istemem ama hatek nezaman çok yüksek iþlem adedi ile tavan olup döndüyse bidaha en az 1-2 yýl yukarýlarý görememiþ.7 milyondan fazla lot iþlem olmuþ.Anladýðým kadarý ile büyük yatýrýmcý 4.80 ve üzeri mal boþaltmýþ.zaten 4.95 ten bianda 3.80 lere gelmesi bunu gösteriyor.çýkarken aldým çýkýnca sattým düþtü diye geri aldým felan.þimdiaz biþi zarar var.zaten fazla lot yok. 4e versem yeter.yalnýz benim anlamadýðým bi hisse 4 ten 5 e niye çýkar 5 ten 4e niye düþer.iyi bi haber varki çýktýn.ozaman niye fazlasýyla düþtün.iyi haber yok kötü haber varsa düþtün.peki ozaman niye çýktýn.(niye çýkacak ellerindeki malý hem boþaltmak hemde yüzde 20 gibigüzel bi karla) lasvegas borsasý olmalý bistin adý![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri