dün alan deniz bugun zararýna veriyor...ytd.
dün alan deniz bugun zararýna veriyor...ytd.
bir gün kerevitasa bugün düþen gibi bir haberde hatekse düþermi arkadaþlar?
Ahsen ülker adlý ortak 53 milyon adet hissesini KERVT' da borsa dýþýnda 2,67 TL fiyattan satmýþ.
NOT:Kervt'in defter deðeri:0,90 TL .Borsadaki fiyatý:1,50
Hatek defter deðeri:10,40 TL. borsa fiyatý:4,16 TL
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin BildirimÖzet Bilgi 2018 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 09.04.2019
Genel Kurul Tarihi 09.05.2019
Genel Kurul Saati 11:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 08.05.2019
Ülke Türkiye
Þehir HATAY
Ýlçe ANTAKYA
Adres Antakya – Ýskenderun yolu 28.km Topboðazý Mevkii Hateks Hatay Tekstil Ýþletmeleri A.Þ. Toplantý salonunda
Gündem Maddeleri
1 - Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý, Genel Kurul Toplantý Tutanaðý'nýn ve hazýr bulunanlar listesinin imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi
2 - 2018 yýlýna iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Baðýmsýz Dýþ Denetim Raporu'nun ayrý ayrý okunmasý ve görüþülmesi
3 - 2018 yýlýna iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý
4 - 2018 yýlýna ait Yönetim Kurulu'nun kâr daðýtýmýna iliþkin teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý
5 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin 2018 yýlý, muamele, fiil ve iþlerinden ötürü ayrý ayrý ibra edilmeleri konusunda karar oluþturulmasý
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Ücretlerinin belirlenmesi
7 - Yönetim Kurulu'nun; Türk Ticaret Kanunu'nun 399. maddesi ve sermaye piyasasý düzenlemeleri uyarýnca Þirketin 2019 yýlýna iliþkin denetiminin yapýlmasý hususundaki baðýmsýz denetim kuruluþu seçimine iliþkin teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý
8 - Yönetim Kurulu tarafýndan hazýrlanan "Pay Geri Alým Programýnýn" onaylanmasý
9 - Þirket'in Ücretlendirme Politikasý doðrultusunda Yönetim kurulu üyelerinin ve üst düzey yöneticilerin ücretlendirme esaslarý hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi
10 - Þirket tarafýndan gerçekleþtirilebilecek baðýþ sýnýrýnýn belirlenmesi hususunun görüþülerek karara baðlanmasý ve Þirket tarafýndan yýl içinde gerçekleþtirilen baðýþlar hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi
11 - Þirket tarafýndan 3. Kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin ve ipotekler ve bunlarýn karþýlýðýnda elde edilen gelir veya menfaat hususunda ortaklara bilgi verilmesi
12 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 Sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliðinin ekindeki "Kurumsal Yönetim Ýlkeleri"nin (1.3.6) maddesinde belirtilen iþlemler hakkýnda bilgi verilmesi
13 - Þirket tarafýndan, þirketin yaygýn ve süreklilik arz eden iliþkili taraf iþlemleri hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi
14 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna, Þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlem yapabilmeleri, Þirketin faaliyet konusuna giren iþleri bizzat ve baþkalarý adýna yapmalarý ve ayný tür iþleri yapan þirketlerde sorumluluðu sýnýrsýz ortak sýfatýyla da ortak olabilmeleri ve diðer iþlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddeleri uyarýnca izin verilmesi
15 - Dilek ve Temenniler
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 2018 Olagan Genel Kurul Ýlan Metni.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Defter deðeri 10,40 olan hissenin 4 liralarda gezinmesi çok ilginç.
Þirket hisse geri alým kararý vermiþ. Büyük ihtimal kendileri de hisse
bazýnda kazanç peþinde.
Bu hisse uzun süre 4 liralý fiyatlarda durmaz diye düþünüyorum.
Çünkü mali tablolarý son derece düzgün ve temettü daðýtacak.
dolarýn þu anki fiyatlarý da ihracatýný destekler yönde.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
4.95 tavan olup döndüðünde yazmýþtým.Düþtü diye girmeyin çünkü sert çýkýþtan sonra çoook düþüyor demiþtim ve 3.60 lara düþtü.4.44 olur 1-2 aya kadar dedim 4.70 görüp 4.39 kapattý. Bi alkýþý haketmiþimhep ayný þeyi yapýyor aslýnda, düþükten sonra bekle iyice düþünce al fýrlayýnca sat. Fazla çýkacak diye bekleme geri düþüyor.Düþtü diye alma çoook düþüyor
ytd
0,49 tl temettü 9 Mayýs genel kurulda onaylanacak olursa ve hisse geri alýmla birlikte temettü ödenecek tarihe kadar küçükte olsa bir hareket yapabilir. Bu dönemde %11 net temettü göz ardý edilmez. Bakalým zaman ne gösterir
SPK Bülteni :
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=20
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri