Sayýn hayat, bir de halkb gönderseniz/inceleseniz?
Kolay gelsin...
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
HALKB günlük grafik.
Hisse 25 Aðustos 2017 tarihinde, ikili tepe diye tabir edilen; iyi bir yükseliþ dalgasý sonrasý görülen düþüþ trendine girmiþ ve henüz bu dalganýn etkisinden tam olarak çýkabilmiþ deðil. Aylýk'ta aþaðý, haftalýkta yatayda, günlükte de nötr seyirdedir. Birkaç gün önce günlükte yukarý ivme kazanmýþ olan hisse, borsanýn son iki günlük sert düþüþüyle birlikte bu ivmesini kaybetmiþ olarak görünmektedir. Son 6 ay içerisinde 14.20 zirve, 7.31 dip görmüþtür.
![]()
Þanslý adamsýnýz vesselam.
Þimdiye kadar yarýþmada birinci olanlarýn hükmü 1 hafta sürdü.
Sizin birincilik ise yeni sezonun ilk haftasý sonuna kadar devam edecek.
Tebrik ederim.
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
(BIST Yönetim Kurulu Baþkaný Himmet Karadað demiþ ,
Bigpara alýntý...
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...ldu_ID1446582/
"TOSUNCUK KADAR GÜVEN VEREMEDÝK"
Son olarak Karadað, Çiftlikbank örneðini vererek sözlerini þöyle tamamladý:
"Bizim tasarruflarýmýz yeterli seviyede var. Uluslararasý sisteme açýk bir yapýdayýz. Tasarruf eksiði deðil tasarruf kanallarýnda problem olduðunu düþünüyorum. Anadolu insanýnýn tercihlerine uygun yatýrým araçlarý sunma konusunda halen yetersiziz. Bunu neden söylüyoruz. Bir tane tosun çýkýyor. Milyar liraya kadar para bulabiliyor. Onu uzaydan getirmedi ki. Ýþte Anadolu insanýndan. Dolandýrýcý o kadar fonu bulabiliyor da acaba sermaye piyasalarýnda birçok halka arzda hedeflenen rakamýn üzerinde paralar bir dolandýrýcýya kaptýrýlabiliyor. Demek ki Anadolu insanýnda para var. Burada biz demek ki insanlara güven vermede o tosuncuk kadar olamadýk."
Baþkaným haklý; Borsada en profesyonel yatýrýmcýlarý bile tokatlayan periþan eden zihniyet kaldý ki masum yerli küçük yatýrýmcýya kaçar defa takla attýrdý, ocaklarýný söndürdü, bu borsa denen tezgaha kim güvenir de üç kuruþ parasýný yatýrýr, 2 ayda % 30 - 50 zarar yazdý yatýrýmcý, hala da zararý katlanmaya devam ediyor. Ýnsanlar birikimlerini tasarruflarýný borsaya sokmamakla çok çok iyi yapýyor, parasýný altýna dövize yatýran parasýný risksiz 2 ye 3 e katladý. Herhalde ki borsadan kaçacak, zaten borsa patronlara þirketlere çalýþýyor, üstüne yatýrýmcý aylarca yýllarca sinir stres hergün huzursuz hemen hergün zarar. Cinnet geçirtiyorlar, ocaklarý söndürüyorlar. Borsa eski borsa deðil, Yalan Rüzgarý.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Günaydýnlar, bol kazançlar ve herkese iyi bir hafta diliyorum.
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri