Originally Posted by
ciko45
Sayýn Hayat ve selimtogrul ustalara teþekkür ederim...
Mevcut C.Baþkanýmýzýn kazanmasý halinde patlayacaðý aþikar...bunu fýrsat olarak kullanacaðým....benim fikrim acizane...ytd.
Sayýn çiko45;
Öncelikle, nezaketiniz için çok teþekkür ederim, Ancak bana usta dediðiniz anda burada emek harcayan birçok insana, üstada saygýsýzlýk etmiþ oluruz diye düþünüyorum, lütfen bana, çýrak yada acemi benzeri bir sýfatla hitap ediniz eðer bir sýfat kullanayým derseniz. Benim üstadlarýmýn yanýnda bu sýfatý taþýma hakkým olacaðýný düþünmüyorum
Her ne kadar patlayacak, uçacak yada kaçacak tarzýndaki söylemleri borsa için kullansalar da, içinde bulunduðumuz bu durum, çok ucuz fiyatlara düþmüþ birçok hisse için alým fýrsatý yarattýðý doðru, günlük iþlemin bile uzun vadeli olarak algýlandýðý bu ortamda benim vade diye düþündüðüm 1 ay komik gelebilir. O yüzden fýrsat elinizde patlamasýn dikkatli olunuz.

Originally Posted by
bat56
Millet ittifaký ve sayýn Ýncenin kazanacaðý kesin gibi. yukarý füze gibi gideriz.
Kimin kazanacaðýndan çok ülkenin neyi kazanýp kaybedeceði, 1 yýl sonra, 3 yýl sonra gelenin gideni aratmayacaðý, herkesin adilce paylaþýp bölüþeceði bir ülke ve onun cumhurbaþkaný nýn kazanmasý dileðiyle diyeyim.
Kaz*****n neleri feda edebileceði yada kaybedenin neleri yapamayacaðý bir ülke biraz daha sorgulanmasý gereken bir durum.
(Biraz siyasi arenaya kaydým. Baþlýk sahibi arkadaþýmýn affýna sýðýnýyorum)
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri