-
Dün sistemi kar eden var mı?
-

Originally Posted by
Doğanay
Dün sistemi kar eden var mı?
Kullandigim sistem dun hic islem yapmadan gunu uzunda tamamladi. Getiri egrisine bakarsak gunu +800 gibi karla kapatmis, ancak bugunku acilisla per bir anlami kalmadi.
Devre disi olan hizli sistemim ise dun islemde olsa -2200 puan zarar yaziyormus.
-
Bu ay iyi başlamadı benim içinde. Üstelik birde sunucudaki idealin canlı veri almasını kapattımışım, robotlar emirde göndermedi, akşam kapanışa yakın fark ettim.
-
gece seansı açıldığından buyana gap oranı arttı.
ayrıca hızlı sistem kullananlar için gece seansı işlemsayısını oldukça yükselmiş olması lazım dezavantajı oldu diyebilirim.
spotta uyarlamak daha mantıklı gibi.
-
486 işleme 57 bin puan. kurtarır mı ?
-
kaç ayda yapmış 486 işlemi...çok ciddi bir kısmı zaten kayma-komisyon olarak gider...adamı manyak eder 486 işlem...kafaya huni takıp dolaştırır sokakta 

Originally Posted by
EMLAK
-

Originally Posted by
EMLAK
süre önemli 1 sene desek ...benim hesaplama şeklime göre 972 işlem (iki yönlü)0.35 kayma ,komisyon 34 k kaymaya gider , 6 ay vade geçişi var cogu sistem vade gapını almış gibi görür,ama nisan ayı temettü ye denk geldiginde pek gap olmaz biz buna 5 ay diyelim 1600 puan olsun oda ortalama 8k ordan eksi yaz toplam 42 k gider geriye net 15 k yapar oda aylık 1250 net puan ....
DUHUL 2007...
BİZİ BİLEN BİLİR....
-
Puan dan yana sıkıntı yok,yatay da sıkıntı var,ya çok işlem yatayda küçük periyotla,yada büyük periyotla işlemsiz geçmek gerekiyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri