Tiberus Hocam.
Hani UserDLL kullanýyoruz.VS ile birlikte fakat sürekli test yapýnca Ýdeali aç kapa musluk misalý aç kapa yapýyoruz.Buna çözümünüz var mý.?
ÝDEAL yine arka tarafta çalýþsa da biz VS ile iþlerimizi yapabilsek.ÝDEALIN fonksiyonlarýný ve datalarýný VS içinde USERDLL olmadan görebilsek özgürce Debug yapabilsek programda nerede hata veriyor bunlarý görebilsek.
Fena olmaz mý.?
Aboneler için böyle güzel þeyler yapsanýz.Adam kullanýcý ismi þifresi ile ideali açarken zaten çalýþtýrýyor.UserDLL izin veriyorsunuz bu dediðim olaya da izin verseniz.
VS IDEAL referans gösterip IDEAL açýk iken USERDLL kullanmadan idealin fonksiyon ve datalarýný kullanabilsek ne güzel olmaz mý ?
https://i.hizliresim.com/LD5VBj.jpg
https://i.hizliresim.com/5y65PR.jpg
son zamanlarda bu 1 dakýkalýklar oldukça ilgi çekmeye basladý.
bende son 1 haftadýr 1 dakýkalýk sýstemler uzerýnde calýsýyorum.
Lakin hiçte yüksek diyebileceðim sistemler üretemez oldum.
kendi kendýme bazý mantýklar türetmeye calýsýyorum.
acaba mesele þuradan mý kaynaklanýyor TÝBERUS hocam.
Diyelim 1. sistemin toplam kar 750,000 zararlarýn toplamýda 500,000 olsun yani sistemin karý 250,000 puan
2. sistem toplam karý 500,000 zararlarýn toplamýda 250,000 olsun sistemin karý 250,000 puan
filitre uygulandýgýnda aslýnda 1. sistemin potansýyel yaratma ihtimali daha yüksek diyebilirimiyiz.
genelde bir sistem yaptýgýmýzda bu sistemde zararlý bölgeleri düzeltmeye alýsýyoruz. Toplam karý yüksek olan sistemde filitreleme yaparsak kazancý arttýrma potansýyelýmýz artmýþtýr diyebilirmiyiz.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bu þirket katarlarýn deðilmiydi.ne oldu ki.populerite arttý diyemi almak isteniyor yoksa istenilen verimi veremedi diye mi satýlýyýr.? Böyle iyiydik.
M5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah Gaplarý, Þok Hareketler, Sistem Dinlendirme;
B serisi sistemlerimde sabah gaplarýna ters yakalanma durumunda pozisyon kapatýp 30 dakika beklemeyi ve piyasa dengesini bulunca tekrar girmeyi tercih ettim.
30 dakika yerine 1 saat , 2 saat gibi deðerler de kullanýlabilir.
Gece olan bir geliþme sonucu sabah gapa ters yakalandýðýmda zararý kabullenmek psikolojik olarak zor deðil.
Ancak piyasa tekrar dönerse zarar iki katýna çýkýyor.
3 puanlýk gapa ters yakalanmak hoþ olmasa da bazen kaçýnýlmaz oluyor.
Piyasa hýzlý bir þekilde dönerse bu zarar 6 puana çýkabiliyor.
Bu durum oldukça yýpratýcý, Bu yüzden gap zararýný realize edip, pozisyon kapatýp yarým saat beklemek benim psikolojime uygun geldi.
Ayný zamanda þok hareketlerde de ayný yöntemi uyguladým.
Adsýz.jpg
vahap beyaz, ahmet çakar ....
Ýdeal formatýnda sistem dinlendirmek aþaðýdaki kodla mümkün.
Sistem 1 dakikalýk grafik üzerinde tasarlanmýþtýr.
1 dakikalýk sistemde 30 rakamý 30 dakikayý temsil eder.
if (i < BarNo + 30) { }
Kod:var V = Sistem.GrafikVerileri; var C = Sistem.GrafikFiyatOku(V, "Kapanis"); var MOM_5 = Sistem.Momentum(5); // strateji var SonYon = ""; var Sinyal = ""; var BarNo = 0; for (int i = 1; i < V.Count; i++) { if (i < BarNo + 30) { } else if (SonYon == "A" && MOM_5[i] < 99) Sinyal = "F"; else if (SonYon == "S" && MOM_5[i] > 101) Sinyal = "F"; else { // SÝSTEMÝM } // Yön Kalýbý if (Sinyal == "A" && SonYon != "A") { Sistem.Yon[i] = "A"; SonYon = Sistem.Yon[i]; } if (Sinyal == "S" && SonYon != "S") { Sistem.Yon[i] = "S"; SonYon = Sistem.Yon[i]; } if (Sinyal == "F" && SonYon != "F") { Sistem.Yon[i] = "F"; SonYon = Sistem.Yon[i]; BarNo = i; } }
vahap beyaz, ahmet çakar ....
Arkadaþlar 5 dklýk sistem editledim. 2017 öncesi facia resmen. 2017 - 2018 efsane oluyor.
5 dklýk viop sistemi ile uðraþan arkadaþlar 01.2015 - 01.2017 arasý puanlarýnýz kaç acaba ?
Yer Ýmleri