Yeni haberler eðer gerçekleþirse çok iyi olur... ANCAK BÝR KONUDA UYARMAK ÝSTERÝM.
BU seçeceðiniz arkadaþ "Eften püften" bir adam olmamalý.
Yani bak otur þunlarý anlat þeklinden ziyade...
BU iþten az buçuk anlayan biri yada meraký olan birisi diyeyim. yani anlatmak için anlatmasýn gerçekten siz gibi iþin hem programcýlýgý konusuna hakým hemde ar-ge konusunda bilgili yada en azýndan sizin tarafýndan belli bir eðitim geçirmiþ "Tiberus eðitimi" almýþ birisi trend follower diyince evet biliyorum diyebilecek birisi.
Piyasa bu adamlarý bulmak çok zor hem Csarp hakim hem Piyasalara indikatorlere hakým adam bulmak zor. Çok zor Programcý adam program algoritma yazmaktan anlýyor indikator ne bilmez repaint ne bilmez. Ýþin teknýk stratejik ar-ge tarafýnda tamamen yetersiz programcýlar. Bize hem C # hemde borsa ile ilgilenmiþ en azýndan teknýk nedir bilen veya "Tiberus eðitimini" Ezbere deðilde gerçekten anlayarak almýþ birisi lazým. Ki biz ona anlatmak istediðimizi basit bir dille anlatabilelim.
Sizin yerinizde olsam bu eðitimleri çok kaliteli hazýrlamak isterdim. Tarih tarih yurt dýþýndaki örneklerle anlatarak yani bu arkadaþ oturacak "Counter-Trend Sistemler" tarihinden bir girecek amerikadan çýkacak sonra algorýtmasýný anlatacak. avantajlarý þudur dezavantajlarý budur. þu yönlewrý ýyý bu yonlerý kotu gibi gibi. sonra örneklerle ekran üzerinden kodlamayý yapacak.
dersine calýsacak araþtýrmasýný yapacak slayt halýne getirecek 20 dk 30 dk da konuyu anlatýp gösterip bitirecek.
11 adet eðitim konusu var þimdilik her biri yarým saatlýk videolu eðitim olsa 330 dakýka 5,5 saat bilemedin toplamda 6 saatlýk 4/4 luk bir eðitim olur. bu arkadaþ 11 adet eðitim konusunu 1 hafta ar-ge sonrasý hazýrlanmýþ olsa
toplamda 3 4 aylýk bir süre zarfýný alýr bütün eðitimleri hazýrlayýp sunum halýne getýrmesi.
zaten bu eðitimleri bir kere video halýne dönüþtürdüðünüzde artýk hazýr tüm üyelerinize direk sunabýlýrsýnýz daha sonra geri artýk sadece sorulara cevap vermek ara sýra výdeolu egýtýmlerle "ETKÝLEÞÝMÝ- Ýletiþimi" sýký tutmak kalýyor.
Mesela kullancýlardan þöyle mail gelecek bu arkadaþa hocam counter-trend sistemlerle ilgili videonuzda RSÝ den indikator vermiþtiniz. baþka hangý indikatorler bu tarz sistemler yaratýlabýlýr sorusuna cevabý HHV LLV dene þeklinde deðilde karþýdaký müþteriyi tatmýn eder tarzda cevap verebilmeli þunlar þunlar þunlar olabilir veya þu sekýlde bir mantýkta ayný yola cýkar fakat beným þahsý görüþümce bu tarz sistemlerýn þuþu handýkaplarý olabýlýr buna dýkkat edýlmek kosuluyla soyle yazýlabýlýr su fýlýtreyle daha saglýklý kullanýlabýlýr seklýnde bir cevap gelmeli.
Yani ben olsam öyle yapmasýný soylerdým :D yada o yonde egýtýrdým.
NEYSE ÇOK KAPTIRDIM...
NOT: Ýdealciler çok þanslý çünkü hem kodlama iþine hakim hemde piyasalar ve algoritmik trade konusunda ar-ge yapmýþ ileri düzey algoritmik trade bilgisine ve tecrübesinne sahip bir patronla beraberler!
Ticari bir firma çoðunlukla yaptýgý programý anlatýr sonra satar. Kimse sizin bu programý kullanarak ne kazanacaðýnýza nasýl kazanacagýnýza neler yapabýlýr yada yaparsanýz daha iyi oluruna bakmaz ürününü satar ne yapabýlýyorsan yap der!.
Ýdeali farklý kýlan en önemli özelliklerden bir taneside. Size sadece verileri saðlamakla kalmýyor yapacaðýnýz iþ ile ilgili elinden geldiðince destek verip sizin yerinize yapacaðýnýz iþ ile ilgili ar-ge desteðide saglýyor. Ellerinden geldiðince.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri