Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
sorulara cevap verecek kımse var mı acaba

ben cevap veremıyorum cunku 5 yılda hangı sıstemımın ıstatıstıklerı paylasacagımı bılmıyorum :D

okadar çok sıstem türetip değiştirdikki 1 sene kalabıldıgım sıstem belkıde yoktur.

işte bu yuzden gerçek hesapta kım ne üretmiş çok daha önemli bu gerçek hesapta bana göre 3 yıllık extra olmalıdır.

3 yıllık extranın başarılı olması için belkide bu kriterleri saglayan bır sıstem yaratmak lazım. Ancak bana göre sayılan kriterlerden çok elde edilen extra çok daha önemli 3 yıl için.

Birisi vardır yılda 3 işlem acıp kapatır 8 kaldıraçla girer yılda %100 yapıp cıkar buda bir sistem. birisi vardır ykoç gibi sistem yapar bundan kar eder. birisi vardır ykoçtan daha iyi sistem yaratır ama sisteme uymaz değiştirir vesair.

yani diyeceğim o ki başarı bana göre 3 yıllık hesap extrasıdır.

Bunu arge amaçlı yapacagım 2. wps server kıralayıp herşeyi şefaf bir biçimde yayınlayacagım 3 yılın sonunda ne elde edılıp edılmedıgını herkes görmüş olacak. 1.wps server tamamen benım özelimde kalacak
Selam;

Şahsen işi gücü bırakabileceğim sistemleri henüz tasarlayamadım .2015 yılından bugüne kullandığı sistemle sermayeyi sıfırlamayanın sistemi ve sisteme uyum puanı total olarak 4 olmalı, çünkü ortada başarı var. Bence İndikatör bazlı sistemlerin ise max puanı 8. Extre bazında puanlama yapacaksak indikatörle yapılan tek sistem ile hiçbir extreye işi gücü bırakacak kadar güvenemem. Birden çok sistem kullanan ve her ay üstüne koyma ihtimali yüzde 70 lerde olan kurgu benim için 6-7 puan. Yüzde 70 üstüne koyma ihtimali olan sistem bütününün dahi yüzde 30 riskinin sermayeyi tek işlemde yok edebileceğini göz önüne aldığımızda 8-9-10 puan alabilecek yapı ancak gün içi işlem yapan gün sonu flat olan bar kapanışı beklemeyen sistemlere verilebilir diye düşünüyorum.