Þef hocam, ben torna konusunda ar-ge yapmadým, konunun uzmaný Erhan Açýkgöz Beyefendi'dir.
Bugatti'de getiri eðrisinin trendine göre farklý sistemleri devreye alarak baþlamýþtý.
YKOC beyefendi de bu konuyla ilgili çalýþmalar yaptý.
Getiri eðrisi düþüþ trendinde ise sistemi kapatmak ya da sinyali ters çevirmek gibi denemeleri var.
Yani getiri eðrini indikator gibi deðerlendirmen gerekir.
Ancak burada önemli olan; tornada titanyum, nikel, kobalt gibi kaliteli malzeme kullanmak lazým.
Adi demir kullanýlarak yapýlan torna tezgahý yanabilir.
Aþaðýda torna ve dayanak sistem YKOC'a aittir.
Bazý bölgelerde devre kesici sistemi kapatmýþtýr.
Test ettirmek istediðin çöp olmuþ bir sistemin varsa gönder, kontrol edeyim.
![]()
vahap beyaz, ahmet çakar ....
sn tiberius
bu konuda kesinlikle haklýsýnýz. sistemlerin yataya baðladýðý dönemde fiþi çekmek, trend dönemi oyunda olmak en doðru þey.
Ama yatayý yada trendi gelecek için tahmin etmek oldukça zor. sizin verdiðiniz sistemler geçmiþi gördüðü için yatay bölgeyi silip, trend bölgesini getiriye sunuyor. sizi tenzih ederek söylüyorum ama geçmiþe göre güzel grafik hazýrlamak aslýnda kolay.
önemli olan tornayla hazýrlanmýþ bir sistemin reel uygulamasýnda baþarýlý sonuçlar verip vermediðini görmek. tornalý bir sistemin sinyallerini düzenli görmek gerek bence. deðerli katkýlarýnýz için sizlere teþekkür ederim.
Ýdeal çalýþýyorsa bizde çalýþmalarý hýzlandýrmalýyýz.
Üzerinde calýstýgým stratejinin bir yýlda ulastýgý rakam. Kayma komýsyon dahil.
Ar-ge devam ediyor henüz testte
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
ucu açýk olmuþ... 100.000 TL sermayen var ama kaç TL si ile iþlem yapýlýyor? kazandýkça kontrat sayýsý artýyor mu? yýl boyu sabit kontrat mý? falan filan...iþlem adedi süper...ben az trade yapan sistemleri seviyorum...ruh hastasý gibi zýrt pýrt alýp satan sistemler benim kafama yatmýyor...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yer Ýmleri